Víkendové luxusní nákupy

Paxe zřejmě baví nakupování, protože je to právě on, který je s Angelinou na nákupech poslední měsíce nejčastěji vidět. Tentokrát vyrazili v sobotu (16.2.) do luxusní čtvrti Melrose Aveneue v Beverly Hills. Nakupovali např. v obchodě Urban Outfitters, kde si pravděpodobně něco vybral Pax a později byli vidět, jak si odnášejí tašku z butiku Saint Laurent. Angelina na sobě měla bílou košili, úzké černé kalhoty s černými lodičkami a hnědý kabát značky Christian Dior.

      

4 komentáře:

  1. Nicol (james-collins-robbie)18. února 2019 v 16:31

    Jé, je vidět, že měla Angelina i dobrou náladu, tak ty fotky jsou hned hezčí :) Moc se mi líbí ta kombinace bílé košile a toho kabátu, celkově ten outfit se mi velmi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ako mne príde zaujímavé, že práve chlapca najviac baví nakupovanie ale ako je to na ňom alebo skôr na nich či jak by som to povedala.Mne sa outfit Angeline strašne páči lebo nie elegantný ale pri tom vyzerá pohodlne.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak je vidět, že žijeme ve světě, kde si i muži/chlapci dokáží užít nakupování :) Já bych zase Angelinu, kdyby byla moje máma, pořád tahala do knihkupectví :D Musím říct, že na těchto fotkách jí to opět ohromně sluší. Líbí se mi ta trojkombinace barev, skvěle se k tomu hodí ty lodičky a stylové lodičky :)

    OdpovědětVymazat
  4. To je bezva, on je moc hezkej kluk a bude z něj krásnej chlap:D Angelina je super, jak se všem dětem stíhá věnovat, jen s Maddoxem ji moc nevídáme, ale ten už je asi na pochůzky s mamkou velkej:)

    OdpovědětVymazat