Moje sbírka: Zahraniční časopisy

Aby to tu úplně nestálo, doplňuji náhled do mé sbírky s Angelinou. Poprvé tu byly plakáty, teď tu mám časopisy ze zahraničí (slovenské do zahraničních nepočítám, vždyť jsme skoro jedna rodina a je mezi námi nulová jazyková bariéra). Na fotkách najdete jen titulní strany časopisů, ale ve sbírce mám i samostatné články a rozhovory, kde Angelina na titulce nevyšla. Vše je založené v šanonech. Sice se tím znehodnocuje hodnota titulů, ale neměla bych na to místo a takto je to aspoň vše pohromadě, cca 640 stran. A netrpělivě čekám na fotky časopisů ze sbírky Irmik, které musím za některé kousky ve sbírce poděkovat.

      

5 komentářů:

  1. Nádhera, některé mohu jen závidět :D ale já ti to samozřejmě přeju :D krásná sbírka ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná sbírka :) To já kdybych měla takhle něco sbírat s někým, tak bych to ani do bytu nenarvala, stačilo, když jsem byla Directionerka, to bylo bláznovství v pokoji :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tím, že mám všechno v šanonech (pořadačích chcete-li), tak to kupodivu moc místa nezabere :-)

      Vymazat
  3. wow, no to je teda pořádná sbírka! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já si pamatuji na moji závislost na Stmívání a celkově na herce okolo, také jsem sbírala zahraniční magazíny, něco už nemám, ale to nejcennější jsem si schovala :) Spolu se Stmíváním jsem jela Harryho Pottera, ale než časopisy spíše věci okolo, to mě těší, že se dají stále sehnat krásné věci, hlavně teda v Primarku, tam za ty věci nechám nejvíce, ale nechat to tam nemůžu :D Na ty obálky tak krásně kouká :) Věřím, že si občas i listuješ a kocháš se tou krásou :)

    OdpovědětVymazat