Nedělní den pro Vivienne

Volný čas Angeliny během posledního víkendu patřil opět dětem. V sobotu 22. června byla Angelina spatřena s Shiloh a Knoxem na nákupech v Hollywoodu. Já jsem se rozhodla podělit o fotky z následujícího dne, neděle 23. června z Los Feliz v Los Angeles, který Angelina věnovala své nejmladší dceři Vivienne. Je na  nich vidět jejich krásný vztah, který mezi sebou mají. Angelina na sobě měla dlouhé bílé vzdušné šaty a boty sladila s kabelkou do světle hnědé.

      

8 komentářů:

  1. Z těch úsměvných fotek mi přijde, že si holky nejspíš společný den hodně užily :) Šaty Angeliny se mi líbí, myslím, že se skvěle hodí do slunných dní a navíc vypadá pohodlně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadají opravdu šťastně :) Angelině to sluší

    OdpovědětVymazat
  3. jůů tak tenhle outfit ang opravdu sekne :)

    OdpovědětVymazat
  4. Angelina vyzerala prekrásne a mala nádherné šaty ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Páni ♥ Sakra Angelina vypadala jako skvost ♥ Byla naprosto nádherná a úžasná! Moc se mi líbí, že holky spolu takhle tráví čas... Připomíná mi to mě a moji mamku ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tyhle fotky jsou opravdu hrozně hezké♥ Jak se smějí a drží se:) Angelina má opravdu nádherné šaty a Vivienne to taky moc sluší, má super tričko. Tyhle fotky se fakt povedly:)

    OdpovědětVymazat
  7. To jsou fakt překrásné fotky, takové miluju. Angie navíc měla moc hezké šaty, sluší jí to.
    Pokud jde o SH3, tak to nevím. Údajně by tam být neměla, ale v castu zatím uvedená je, tak uvidíme. Ona už ale moc nebyla ani ve dvojce, ne? Já to neviděla, mě zrovna tenhle film nebavil. Viděla jsem jen jedničku.

    OdpovědětVymazat
  8. řekla bych, že tohle jsou asi jedny z nejhezčích fotek od paparazzi za poslední dobu :)) moc krásný, obě dvě ♥

    OdpovědětVymazat