Další fotky z natáčení Those Who Wish Me Dead

Máme tu další fotky z natáčení Those Who Wish Me Dead. Opět je na nich vidět jedna akční scéna, kdy Angelina skáče na zadní stranu pick-upu. Angelina údajně musela některé scény opakovat znovu a znovu, dokud nebyl perfekcionistický režisér Taylor Sheridan spokojený. Ve filmu bude mít Angelina paruku s ofinou připomínající účes, jaký měla ve filmu The Tourist, tehdy měla ale vlasy svoje.

      

5 komentářů:

  1. Za ty skoky na pick-up jí obdivuju :D ... Jsem zvědavá na výslednou scénu z natáčení. Vypadala skvěle, i ta paruka jí sluší :D ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Angelina vyzerala skvele a jej ofinka veľmi pristane, mohla by si tak nechaj aj naozaj :D ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Musím říct, že tahle paruka jí vážně skvěle sedí a přijde mi i, že s tou ofinou Angie trochu omdládla :) No, myslím si, že po neustálém opakování toho kaskadérského kousku musela být pořádně unavená. Vůbec jsem nevěděla, že Sheridan je takový perfekcionista, tak snad bude ten film opravdu stát za to :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já miluji fotky z natáčení nějakých akčních scén, přijdou mi takové vtipné! :D A také se mi Angelina v té paruce moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  5. tyjo, to je škoda, že je to paruka, ta ofina jí děsně sluší :) vůbec bych se nezlobila, kdyby si ji zase nechala ostříhat :)

    OdpovědětVymazat