Focení pro Guerlain

Druhý den po příjezdu do Paříže (8.7.) Angelina fotila photoshoot pro Guerlain v hotelu de Crillon. Moc jí to slušelo, byla hezky nalíčená a zdobily ji krásné šperky. Jen ta spodnička na mě působí trochu staromódně. Asi nemám ten správný francouzský módní vkus :-)

      

4 komentáře:

  1. Páni, už fotky z focení jsou super! Takhle na balkóně, na to se těším. Mně se ta košilka celkem líbí, je taková elegantní, i když možná ne úplně nejmodernější, ale tím jsou ty fotky spíš romantické než sexy a to se mi líbí. Těším se na výsledek:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to vypadá, že se můžeme těšit na další skvělé promo fotky ♥ Angelině to moc slušelo a jde na ní vidět, že si focení užívala. Mně se asi nejvíc líbí fotky, kde má na hlavě ručník a župan, třeba ta poslední fotka, co jsi sem dala, je senzační ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to na další fotky, kde bude vynikat její přirozená krása:) Má to takové francouzské vibes:) Jsem moc zvědavá na výsledné fotky.

    OdpovědětVymazat
  4. tak to se evidentně máme na co těšit, protože už tyhle fotky z focení jsou bezva! Jsem zvědavá na výsledek, snad se fotky objeví co nejdřív :)

    OdpovědětVymazat