Video: Mon Guerlain Intense

Nemyslela jsem si, že se objeví tak brzo, ale máme tu novou reklamu na parfém Mon Guerlain Intense. Točila se v Kambodži v domě Angeliny. Trochu mě překvapila skladba, která reklamu provází. Čekala jsem instrumentální hudbu jako v předchozích reklamních spotech Guerlain s Angelinou, ale po několikátém shlédnutí se mi to zalíbilo :-) Píseň se jmenuje Wild Thing a je od anglické kapely The Troggs, která se proslavila v 60. letech. Jak se vám reklama líbí? Miluju záběr v čase 0:35.

7 komentářů:

  1. Mě se reklama líbí, je skvěle sestříhaná a ty záběry jsou parádní, hlavně se mi líbí ty natočené v přírodě. ♥ Angelina je tam opravdu úžasná :)
    Jen ta hudba se mi moc nelíbí, asi by se mi to líbilo více jako instrumental :D

    OdpovědětVymazat
  2. Podle mého je reklama moc povedená :) Ten výběr hudby bych vůbec nečekala :D Nejsem si jistá jestli se mi to líbí nebo ne :D Každopádně Angelině to v reklamě moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky bych čekala jiný typ hudby, ale musím říct, že mě hned zaujala:) A líbí se mi to víc, než kdyby to byl jen nějaký instrumental:) Angelina je tu fakt krásná, kdo jiný by vypadal tak dokonale i v dešti :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je neskutečně povedená reklama! Moc se mi líbí to prostředí, Angelina je v té reklamě tak krásná, tak přirozená a tak sexy, líbí se mi ten záběr v děšti a potom ty zaostřené detaily!

    OdpovědětVymazat
  5. Velice pěkně natočená reklama. Sice trošku odvážnější, ale je tak decentní, že to vůbec nepůsobí vulgárně a naopak Angelina je zde za krásku :) Taky se mi líbí, že se rozhodli točit na exotičtějším místě, já bych totiž předpokládala, že reklama bude z Paříže, takže za to další bod :) A i se mi líbí, že nakonec zvolily zpívanou písničku, sice ji neznám, ale sem se mi docela hodí :)

    OdpovědětVymazat
  6. je to moc hezká reklama, oa je strašně sexy :)

    OdpovědětVymazat
  7. přirozená a sexy! :) a souhlasím s komentářem Katie*
    líbí se mi ty záběry v dešti ♥ jdu si to pustit znovu :D

    OdpovědětVymazat