Konference OSN ve Vancouveru

Nestíhám přidávat všechny novinky a fotky, kde se Angelina objeví, takže se zpožděním přidávám fotografie z konference OSN o ochraně míru. Konference se konala ve Vancouveru 15. listopadu s více než 550 delegáty ze 79 zemí. Angelina ve svém projevu zahrnula problém sexuálního násilí. "Sexuální násilí je i nadále používáno jako taktická válka v 19 zemích. Patří sem znásilnění, masová znásilnění, sexuální otroctví a znásilnění jako forma mučení, etnické čistky a terorismus. Je všude kolem nás - ve filmovém průmyslu, na univerzitách, v politických kruzích i v armádě. Zločiny páchané na ženách jsou často přehlíženy a vnímány jako obhajitelné projevy někoho, kdo nemá své pudy pod kontrolou. Ukončení násilí založeného na pohlaví je proto zásadní otázkou spravedlnosti ve všech zemích."

      

3 komentáře:

  1. Děkuji za hezký komentář :] Nakonec jsem asi taky ráda, že to je takové obyčejné a ne načančané. Je to takový můj 'styl' prostě :D Hlavně tu jde o články že? :] Jinak hrozně ráda budu sledovat novinky o Angelině, takže ráda spřátelím!

    OdpovědětVymazat
  2. Já to taky nestíhám, ale to už je u mě běžné, Jessica má toho prostě tolik :D Jsem opět ráda, že Angie vystoupila na takové akci. V těch šatech byla vážně krásná a elegantní dáma:)♥ A rozpuštěné vlasy se mi na ní moc líbí:)

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, já jen koukám, kolik novinek Angelina má, ale jsem ráda, ikdyž to musí být náročné :) A velmi jí to slušelo, myslím si, že šaty jsou na akci tohoto druhu ideální :)

    OdpovědětVymazat