Fotka měsíce prosince

Mám tu pro vás novou anketu Fotka měsíce. Nejdřív se ale ještě vrátím k předchozímu hlasování o fotku měsíce listopadu. Dva obrázky totiž získaly stejný počet hlasů, tak jsem musela konečné rozhodnutí udělat já. Snad se na mě nebude nikdo zlobit, že jsem vybrala fotkuč. 2, která už visí na příslušném místě.

Do hlasování pro tento měsíc jsem chtěla původně vybrat nějaké novější fotky, ale jak postupně doplňuji galerii, připomínám si různé starší photoshooty a fotografie z různých událostí. Nakonec jsem se rozhodla pro photoshoot od Maria Testina, který vznikl v roce 2004 pro časopis Vogue. Přiznám se, že patří k mým oblíbeným a sama bych těžko vybírala jednu fotku. Třeba vaše rozhodování bude jednodušší :-) Doufám, že tentokrát jedna z fotek dostane víc hlasů než ostatní :-) Pro kterou fotografii hlasujete, pište do komentářů. (Pro větší náhled klikněte na fotku). 


    

7 komentářů:

  1. Mě se rozhodně nejvíc líbí druhá fotka ♥ tam je Angie dokonalá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento photoshoot znám a taky patří k mým oblíbeným!:) Ale teda bez debat to u mě vyhrává dvojka, krásná momentka:)♥ A vybrala jsi skvělou fotku do menu:)

    OdpovědětVymazat
  3. Se staršími photoshooty Angeliny moc obeznámená nejsem, ale po prohlédnutí si fotek už se ti ani nedivím, že je to tvůj oblíbený shoot :) Rozhodování bylo teda extrémně obtížné, protože Angie to na všech fotkách ohromně sluší a je na nich krásná :) Nakonec ale taky dávám hlas dvojce, jak uvedla Toxique - je to nádherná momentka ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Tak teď fakt nevím, protože všechny fotky jsou dokonalé a určitě to je jeden z nejhezčích photoshootů Angeliny :( a já ještě nejvíc nerozhodný člověk.... nemám tě ráda :D :D No dobře, tak teda dvojka, miluju její úsměv ♥

    OdpovědětVymazat
  5. volím č.3, mám ji nejméně okoukanou, přitom je tak pěkná :) skvělé šaty :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ona je asi najkrajšia herečka. Síce nie je moja oblúbená, ale rozhodne je jedna z najkrajších žien. A fotky sú všetky krásne, ale za mňa asi tá prvá :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to je sakra těžké, dlouho jsem se rozhodovala mezi první a třetí, ale nakonec hlasuji pro číslo 1 :)

    OdpovědětVymazat