Vychrtlá Angelina Jolie vyděsila Absolonovou i Krainovou

Když se slavná hollywoodská herečka Angelina Jolie (42) objevila na červeném koberci v rámci Critics' Choice Awards v Santa Monice, netušila, že bude pro některé pohled na ní spíše děsivý.  Bývalá partnerka Brada Pitta (54) šokovala i nejednu českou celebritu!

"Nejkrásnější žena světa... pro mě vždy byla... teď nemůžu uvěřit vlastním očím... co se jí děje proboha...????? Úplně mě z toho bolí srdce," napsala na Instagram Simona Krainová k fotce Jolie, na níž je vidět každá kost!

A v šoku byla také zpěvačka Monika Absolonová. "Ležím, nemůžu usnout a prohlížím si fotky hereček z předávání nějakých cen... A narazila jsem na tuhle fotku podle mě jedné z nejkrásnějších žen světa Angeliny Jolie... A vyděsila mě... Snad se dá brzy do pořádku. Krásná je pořád, ale děsně hubená. A to fotky často rozšiřují," napsala zpěvačka.

Zdroj: tyden.cz

1 komentář:

  1. Je Pravda, že Angie malinko zhubla, ale to se není čemu divit, když si teď prošla velkým stresem ohledně rozvodu s Bradem, přetahování o děti nebo I samotné natáčení filmu pro ni muselo být stresující, navíc je to její věc, jak vypadá.

    OdpovědětVymazat