British Academy Film Awards 2018

Stejně jako Golden Globe 2018 se i 71. ročník British Academy Film Awards nesl v duchu černé barvy na podporu kampaně proti sexuálnímu obtěžování Time's Up. Angelina předvedla na červeném koberci černé sametové šaty Ralph & Russo, které doplnila diamantovými náušnicemi a prstenem. Její film First They Killed My Father nominaci na Nejlepší cizojazyčný film neproměnil.

      

4 komentáře:

  1. Je skvělé,že se i zde celebrity nějakým způsobem opět podpořily hnutí Times Up. :) Co se týče Angie,moc jí to slušelo :) Zvolila opravdu nádherné šaty i doplňky,ty diamantové náušnice jsou krásné :) Je škoda,že film nakonec svou nomimaci nepřeměnil :/

    OdpovědětVymazat
  2. Angie vypadala dokonale, tenhle styl šatů jí neuvěřitelně moc sedí, jen škoda, že to nedplnila třeba nějakým menším řetízkem, I když ty náušnice jsou velké, ale byla krásně nalíčená, celkově se mi její outfit vážně moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pokaždé, když si myslím, že Angie už nic oslnivějšího předvést nemůže, tak se vytasí s nějakou nádherou! Tyhle šaty jsou doslova definicí elegance a Angelina vypadala úchvatně - za mě samotnou byla nejlépe oblečenou dámou na tomto předávání. Hodně se mi u těch šatů líbí také trochu odhalená záda. Na ta její tetování se vážně hezky kouká :) A moc chválím i líčení a účes - líbí se mi, že tentokrát měla vlasy seplé :) Za mě je tohle rozhodně z jejich nejlepších looků v letošním roce a doufám, že se objeví i na předávání Oscarů :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak som rada že sa Angelina zapojila do tej kampane s tými čiernymi šatami a bola veľmi krásna. Niekedy má prekvapuje že existujú toľko krásnych šiat len v čiernej farbe. Jak som sa vôbec pozerala na ostatné outfity väčšina mala šaty v tej čiernej farbe viem že Kate Middleton bola výnimkou keďže ona tu farbu nemôže nosiťa kvôli pravidlo a aj kvôli politike ale prišlo mi krásne že sa všetci zhodli. Šaty ktoré mala Angelina mi prišli veľmi krásne a k nej sa dokonale hodil plus ako tie tetovania omfg. Vôbec vybrala veľmi pekne a príde mi tam starašne dokonaka

    OdpovědětVymazat