Setkání s francouzským prezidentským párem

Ve středu 30. ledna Angelina zavítala do Paříže, aby natočila reklamu pro nový parfém od francouzské značky Guerlain, jejíž tváří je od minulého roku. Během návštěvy prezidentského paláce Elysées se v odpoledních hodinách setkala s francouzským prezidentem Emmanuelem Macronem a první dámou Brigitte Macron. Setkání Angeliny a první dámy trvalo hodinu a diskutovaly o několika tématech, ve kterých se Angelina aktivně angažuje, včetně vzdělávání, násilí na ženách a její činnosti jako zvláštního vyslance UNHCR a její návštěvy Jordánska.

      

2 komentáře:

  1. Ty fotografie jsou pomalu jak nějaký photoshoot, velmi se mi líbí, že jsou některé i černobílé, má to takové kouzlo :) Musela to být pro Angelinu čest a myslím si, že pro první dámu Francie také :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty černobílé fotky jsou naprosto fantastické a takové umělecké :) Nejvíc se mi líbí asi ta čtvrtá, kde je s první dámou :) A navíc to Angie hrozně moc slušelo a opět vypadala elegantně :) A je super, že díky tomu, co dělá, může mluvit s tak vlivnými lidmi a třeba jim říct o něčem, co doposud nevěděli a rozšířit jejich obzory :)

    OdpovědětVymazat