Fotka měsíce dubna

Asi nebude překvapením, že pro novou anketu o fotku měsíce jsem vybrala fotografie od Mathieu Césara, které znáte z posledních příspěvků. Jsem zvědavá, která u vás zvítězí. Prozatím vždy převažuje volba u č.1, stejně jako v minulé anketě, kde vyhrála tato fotka. (Pro větší náhled klikněte na fotku. Hlasujte v anketě pod fotkami.)

    




Hlasování skončilo

6 komentářů:

  1. Já hlasuji za 1. fotku:-)
    Jinak pokud ti nejde u mě hlasovat, můžeš mi hlas napsat do komentářů a já ho započítám :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak vybrala si veľmi krásne fotky a tie fotky som si zamilovala už keď si ich pridala ako článok. No nakoniec vyhrala fotka číslo 1. Angeline tam má krásny úsmev a tie ružovkasté šatky sa mi páčia.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty fotky jsou všechny perfektní a každá jiným způsobem:) Na té druhé je úchvatná, ale dám hlas první, do té jsem se zamilovala:)♥

    OdpovědětVymazat
  4. těžká volba, ale tak jsem pro jedničku :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Vybrala jsi vážně hodně dobré fotky a vybírat mezi nimi bylo skutečně těžké. Líbí se mi všechny tři (hrozně moc), ale nakonec jsem hlasovala pro dvojku, která mě o něco víc (v porovnání se zbylými dvěma fotkami) zaujala svou černobílostí :)

    OdpovědětVymazat
  6. Měla jsem opravdu velké cuky, abych dala hlas první fotce, protože ta fotka je prostě veselá, živá a úžasná, ale stejně jsem se přemohla a hlasovala pro druhou, protože ta má v sobě více emocí a tomu tetování nemůžu odolat!

    OdpovědětVymazat