Z velké vášně zbyla jen hořkost

Rytmu života Speciál - 20 pikantních rozchodů, který vyšel 16. května, otiskli článek o rozchodu Brada a Angeliny. Vzhledem k povaze časopisu jsem čekala jeden velký odpad, ale nakonec je to ke čtení. Článek jen shrnuje to, co už bylo napsané dříve v jiném tisku a v jiných médiích. Ano, jsou tam spekulace typu, že Angelina měla dopředu promyšlené se svým právníkem, jak dostat děti do své péče a že sama zinscenovala konflikt v letadle, kde měl Brad údajně napadnout Maddoxe. Ale tahle scifi teorie se už taky objevila jinde. Zkrátka vše, co už bylo řečené je tady akorát pohromadě na dvou listech. Nechci se k tomu moc rozepisovat, protože by to bylo na minimálně referát, ale nikdy jsem moc nechápala to vyšetřování policií Brada za údajně násilí na dětech (Bradova vina nebyla prokázána). Myslím, že to muselo být pro Brada velmi psychicky náročné. A taky mi nejde moc do hlavy, že Angelina podala žádost o rozvod jen den po tom konfliktu v letadle. Že by tak rychle zalarmovala právníky? Buď to byla pro ni opravdu poslední kapka (alkohol je mocný rozbíječ vztahů) nebo už byla rozhodnutá a žádost měla připravenou a zkrátka to vyšlo na datum 15. září. Co mě hodně mrzí a zaráží, že Brad od rozchodu s Angelinou nebyl zatím ani jednou viděn s dětmi. Že by se s ním vůbec žádné z šesti dětí nechtělo vídat se mi nechce věřit a Brad má o děti určitě zájem, bojoval o střídavou péči. Angelina snad není tak zahořklá, aby dětem ve styku s otcem bránila.

  

2 komentáře:

  1. Ja verím, že Angeline to teraz s Bradom až tak zlé nemá. Podľa mňa to len média nafukujú ale určite by som rada vedela čo sa stalo, že sa rozviedli. A zas si myslím, že deti sa s Bradom stretli ale možno to média nezaznamenali. Podľa mňa by to Angelina nezrobila. Nie je taká zlá na to a zas deti by sa k otcovi určite radi pýtali však pri ňom vyrastali...

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, docela mi to taky nejde do hlavy že za jeden den by hned tak všichni právníci byli ve střehu. Takže to podle mě už měla naplánované a s těmi dětmi je mi to moc líto. Nechci věřit, že by Angel nepůjčila děti Bradovi alespoň na oběd nebo na večeři a děti by ho chtěli vidět určitě.

    OdpovědětVymazat