Bond se má na co těšit. Škodit by mu mohla Angelina Jolie či Helena Bonham Carter

Tvůrci nového filmu o Jamesi Bondovi rozhodují o obsazení hlavní záporné postavy. Spekulovalo se, že by si ji mohla zahrát Angelina Jolie, podle informace zveřejněné nedávno na britském serveru Mirror by ale příštím záporákem mohla být Helena Bonham Carter. Zprávu o tom, že by do její filmografie mohla přibýt bondovka, opírá Mirror o anonymní zdroj. „Všichni si myslí, že roli dostane Angelina Jolie, ale šéfové chtějí víc Helenu. Právě v tuto chvíli dokončují obsazení,“ cituje server tvrzení, že za změnou stojí producenti snímku.

zdroj: ceskatelevize.cz

6 komentářů:

  1. Tak ať už tam bude Angelina nebo Helena (upřímně se přiznám, že bych tam radši viděla Helenu, protože ona je prostě naprosto úžasná bytost!), bude tohle snad první bondovský film, na který se dobrovolně kouknu! :D Teď jen držet palce, aby všechno klaplo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikdy jsem nebyla fanynka Bondovek, ale ty s Danielem Craigem mám ráda a obzvlášť jeho první Casino Royale. Připravovaná Bondovka by měla být jeho poslední a já bych v ní Angelinu moc ráda viděla. Ale podle mě na 99% to bude Helena.

      Vymazat
  2. Já na Bondovky moc nejsem, viděla jsem možná tak dvě, ani nemám přehled, jaké tam jsou postavy a matně bych dokázala vyjmenovat tak tři hlavní hrdiny, Helena je úžasná herečka, je pravda, že já jí miluji v záporných rolích, ale sama bych si nedokázala vybrat, koho bych si vybrala do záporné role :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som zvedavá ako to nakoniec dopadne lebo obidve by som tam najradšej videla... čo keby tam boli obidve ach jaj. Ja bondovky tu musím súhlasiť s dievčatami, že nejak kamarátky nie sme ale to možno by som rada videla.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem velká fanynka bondovek a navíc mám ráda jak Angie tak Helenu, nechápu proč tam prostě nedají obě. Prostě Girl Power a myslím si, že by si obě i společně rády zahrály, ale budu ráda s jakoukoli z nich v další bondovce :)

    OdpovědětVymazat
  5. I když Bondovky nesleduju, viděla jsem snad jen tu úplně první, tak by to byla skvělá role. Jsem zvědavá koho vyberou, Angelina i Helena jsou tak rozdílné, ale obě naprosto skvělé herečky:)

    OdpovědětVymazat