Fotka měsíce srpna

Jsme v polovině prázdnin a doufám, že si je patřičně užíváte, pokud je máte. A kdo ne, tak alespoň horké letní dny a případné volno. Pro hlasování o fotku tohoto měsíce jsem chtěla dát novější fotky a tak jsem sáhla po těch z 28. června z Londýna, kde se Angelina zúčastnila 200. výročíŘádu sv. Michala a sv. Jiří. Angelina na sobě měla šaty značky Ralph & Russo a média tehdy psala, že se inspirovala stylem Meghan Markle. Já ve volbě jejích šatů nějakou výraznou podobnost nevidím. V minulé anketě zvítězila fotkač. 1. Díky, že jste nakonec rozhodli, protože v jednu chvíli to bylo vyrovnané. Byla to vůbec největší účast v této anketě od jejího založení na blogu, což mě zvlášť o prázdninách mile překvapilo. A stále můžete také psát semco byste uvítali na blogu za info. (Pro větší náhled klikněte na fotku. Hlasujte v anketě pod fotkami.)

    

Hlasování skončilo

6 komentářů:

  1. Ja už ani neverím, že je koniec júla na koniec to zbehlo rýchlo aj keď som tomu popravde neverila. A už ma čaká aj anketa photo of the moth, božinku to bude zas. Tu som výber veľmi ťažký nemala a zvolila som prvú fotku, aj keď ešte nie je kam , lebo mi neukazuje anketu ale keď sa tu objaví tak zahlasujem. Inka ako tie šaty sa až tak na Meghanine nepodobajú ale pár podobnosti tam nájdem (to už mám tie meghanine šaty dosť asi naštudované). Trošku, ten vrch lebo je taký väčší výstrih, opasok tenký v páse a tiež aj tá naskladaná látka na ľavej strane, taký štýl už mala viackrát ale tak podľa mňa to veľmi média takto nemali prezentovať.

    OdpovědětVymazat
  2. Jak mám prázdniny už od června, tak jsem úplně ztratila pojem o čase, já se utěšuji, že nastupuji do školy v říjnu, ale chodím normálně do práce, tak mám prázdniny většinou jen o víkendu, nebo, když někam jedu a vezmu si volno :) Jinak krásné téma ankety, rozhodovala jsem se dlouho za jakou fotku zahlasuji a nakonec za tu první :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je to děs, jak to letí... Vůbec se mi do školy nechce, ale tak to máme asi všichni :D Ta vedra jsou naprosto příšerná a já se modlím, aby v předpovědi počasí došlo k nějakému zvratu a ochladilo se :D Do ankety jsi vybrala moc pěkné fotky, nakonec jsem hlasovala pro jedničku :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty vedra už jsou neúnosná a mám takové prázdniny/neprázdniny. Buď jsem v práci a nebo teď zalezlá doma a buď uklízím, čtu si nebo jen odpočívám, už se před tím horkem schovávám k větráku :D Jinak si vybrala nádherné fotky a já hlasuji pro jedničku, ta je kouzelná ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Také bych neřekla, že se inspirovala Meghan, spíš mi přijde, že v tomto stylu se oblékají všechny dámy z královské rodiny, hlavně ty jejich klobouky, tak to bylo asi vhodné:) Hlasuju pro jedničku:)

    OdpovědětVymazat