V restauraci Perch

Angelina je v posledních dnech v ulicích Los Angeles vidět čím dál častěji. V neděli 26. srpna zašla s Paxem do francouzské restaurace Perch. Měla na sobě šaty bez ramínek, dlouhý přehoz a lodičky, vše v béžové barvě. Levý kotník ozdobila zlatým řetízkem.

       

3 komentáře:

  1. Jej som rada, že sa začala viac objavovať na uliciach LA lebo sú konečne nejaké pekné fotky kde môžeme vidieť jej super štýl. Žiaľ mne teraz nejde neviem prečo načítať galéria ale nevadí aj z diaľky trošku vidím. Veľmi sa mi páči tá farba šiat a aj strih a veľmi sa to hodilo Angeline.

    OdpovědětVymazat
  2. Překvapivá změna od těch jejích černých outfitů, i když také se mi líbí ale tahle tělová jí moc sluší, vypadala skvěle a líbí se mi ty sluneční brýle! Je fajn, že máš teď novinky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ačkoliv Angelině černá hrozně moc sluší, musím říct, že tahle barevná změna mě dost potěšila :) Opět vypadala skvěle a velice elegantně. Někde jsem četla, že ji chválili za to, že se rozhodla zvolit šaty bez ramínek. Já bych se asi bála, že by mi šaty padaly nebo něco :D Hodně se mi tu líbí i její sluneční brýle a kabelka :)

    OdpovědětVymazat