Fotka měsíce září

Že to léto a prázdniny utečou tak rychle, co? Aspoň mně to tak vždycky přijde. Doufám, že z toho letošního léta máte pěkné zážitky, ať můžete při dlouhých zimních večerech na co vzpomínat :-) Ale ať nepřeskakuji, ještě nás čeká podzim. A pro anketu prvního podzimního měsíce (i když září si ho ukrajuje jenom kousíček) jsem vybrala fotky ze srpna, kde je Angelina zachycená v ulicích Los Angeles. Která se vám líbí nejvíc? (Pro větší náhled klikněte na fotku. Hlasujte v anketě pod fotkami.) V minulé anketě zvítězila fotka č.1.

    




Hlasování skončilo

4 komentáře:

  1. To bylo těžké rozhodování mezi dvojkou a trojkou, protože na druhé se mi líbí jak je s holkama a vypadají všechny šťastně:) A na třetí je vážně krásná. Nakonec ale dva!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Fakt je to hrozný, jak je ten čas neúprosný a pořád letí šíleně rychle kupředu. Já bych potřebovala ještě tak další 2 měsíce, abych se psychicky připravila na to, co mě čeká :D Fotky jsou vybrala opravdu skvělé. Já hlasuju pro dvojku, protože se mi líbí, jak jsou tam všechny holky pěkně spolu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Uteklo to hrozně rychle ale já osobně se už strašně moc těším na podzim, je to moje oblíbené roční období! :) Jinak si vybrala hezké paparazzi fotky a já hlasuji po tu druhou protože se mi hrozně líbí jak jsou všichni vysmátí a moc jim to spolu jako rodině sluší ♥ Jinak se omlouvám, že píšu až teď ale byla jsem na dovolené a samozřejmě moc ráda spřátelím :)

    OdpovědětVymazat
  4. Dlouho jsem se rozhodovala mezi druhou a třetí, ale hlasuji pro třetí, protože ty šaty s tím přehozem jsou nádherné! :)

    OdpovědětVymazat