Angelina navštívila Peru

O víkendu 21. října přijela Angelina do Limy, hlavního města Peru. Zemi navštívila jako zvláštní vyslankyně OSN pro uprchlíky a zdržela se až do 23. října. Cílem cesty bylo zhodnotit potřeby tamních uprchlíků a diskutovat o možné pomoci z okolních regionů. Během své mise se Angelina také setkala se zástupci organizací, kteří k humanitární pomoci přispívají a se zástupci vlády. Další fotky přidám v následujících dnech.

      

3 komentáře:

  1. Řekla bych, že Peru je dost navštěvovanou zemí právě co se týče těchto humanitních organizací, které se snaží tamním lidem pomoct. Bylo tam tuším i několik dalších celebrit pokud se nepletu.

    OdpovědětVymazat
  2. Na těch fotkách je úplně vidět, jak Angelinu skutečně zajímá, co tihle lidé prožívají a opět musím zmínit, že ji za tuto práci velice obdivuju :) Hodně se mi líbí ta pátá fotka v galerii. Je focená ze skvělého úhlu a Angie to na ní moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že z právě Venezuely byla natočená jedna reportáž, kterou jsem nedávno viděla v Prima Svět. A ta situace tam je vážně hodně špatná a je třeba, aby se s tím něco dělalo. Proto je skvělé, že se o takové věci zajímají lidé jako Angelina, která má obrovskou platformu a svou slávu využívá pro dobro :) Na konferenci ji to jinak moc slušelo. Zvolila si velice pěkné a elegantní šaty. Moc se mi líbí i jemné líčení :)

    OdpovědětVymazat