Angelina navštívila Jižní Koreu

Jako vyslankyně UNHCR měla Angelina v diáři tentokrát návštěvu Soulu, hlavního města Jižní Koreje. V neděli 4. listopadu se tam setkala s ministrem zahraniční Park Sang-kiem (první dva náhledy) a také se svým korejským kolegou, vyslancem UNHCR Jung Woo-sungem. Angelina vyzvala k ochraně jemenských uprchlíků a o mezinárodní snahu ukončit dlouhotrvající konflikt v Jemenu. "Jako mezinárodní splečenství jsme byli hanebně pomalí v jednání o ukončení krize v Jemenu. Sledovali jsme, jak se situace v Jemenu zhoršovala až do té míry, že Jemen je nyní na pokraji hladomoru způsobeným člověkem a čelí největší epidemii cholery na světě za celá desetiletí."

      

2 komentáře:

  1. Jestli jsi neviděla žádné photoshooty Jess s dětmi, tak to určitě koukni, když byly holky malé tak jich fotila hodně:) Třeba tady tento je cute:) http://jessalba.org/photos/thumbnails.php?album=416

    OdpovědětVymazat
  2. To je další smysluplná návštěva, kroutím hlavou nad tím, jak ona to všechno stíhá:) Taky právě díky ní získá mnoho lidí vůbec povědomí o těch problémech. Vypadala krásně:)

    OdpovědětVymazat