Fotka měsíce prosince

Říká se, že čas je spravedlivý, protože každému běží stejně. Jsou ale situace, kdy nám minuta připadá nekonečná a jindy zase hodina uteče jako nic. Mně se jako vždy na konci roku chce napsat, jak ten rok zase rychle utekl. Zítra začíná advent a s ním spojený vánoční čas a dnes je u nás opravdu pěkná zimní atmosféra, protože napadl sníh. Konzumní společnost bohužel z Vánoc udělala honbu za tím nakoupit co nejhodnotnější dárky a mít co nejluxusnější výzdobu a vytrácí se tak jejich pravé poselství. A upřímně mě iritují postavičky sobů a Santy Clause nacpané do českých Vánoc. Věděli jste že prý bylo v 18. století hospodyňkám povoleno péct vánočku, což předtím směli výhradně pekaři? Nebo že se nesmí o Vánocích zametat, aby z domu nebyli vymeteni duchové mrtvých, kteří v tyto dny přicházejí navštívit živé? :-)

Opět sahám do archivu, protože od června se Angelina objevila pouze na událostech spojených s její prací pro UNHCR a žádné z nich se mi do ankety moc nehodily a photoshoot taky žádný nový není. Hezkých fotek ze série od fotografa Alexeie Haye z roku 2011 pro časopis Marie Claire je spousta, ale já jsem se rozhodla vybrat jen ty "modré". Jedna z nich byla použita i na titulní stranu zmíněného magazínu. Pro mě osobně volit mezi fotkami, které jsou si hodně podobné a liší se v detailech, je nejtěžší. Vy si s tím ale jako vždy poradíte ;-) V minulém hlasování zvítězila fotka č.1. (Pro větší náhled klikněte na fotku.) 

    




Hlasování skončilo

6 komentářů:

  1. Tyhle fotky znám a jsou překrásné. Nejvíc se mi lbí první:) Čím je detail na Angelinu blíž, tím je krásnější :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna tenhle týden jsme se na jedné hodiny psychologie bavili o tom, že starším lidem čas ubíhá hodně rychle, s kamarádkou jsme došly k závěru, že tedy do té skupiny patříme taky :D Je to fakt děs, jak rychle to běží, až mě to děsí. Taky mi přijde, že lidi jsou v tomhle období posedlí nakupováním a v těch obchodech mě to hodně štve. Na druhou stranu ale závidím všem, co si můžou nazdobit stromeček, ozdobit dům, dostanou zabalené dárky, napečou curkoví... U nás se nedělá nic z toho a hrozně mě to štve. Já třeba taťkovi zabalila všechny dárky, ale vím, že on mi dá jen peníze a "ať si něco koupím", už si ani nepamatuju, kdy naposledy jsem od někoho dostala nějaký hmotný dar. Já o sobě teda vím, že jesli někdy budu mít rodinu, tak budu dbát na to, aby to byly Vánoce, jak mají být :) Co se týče Santy a sobů, tak mě to nijak nevadí, ale vím, že hodně lidí si na to stěžuje. Jenže odpověď je snadná - když není nic naše a všechno je z dovozu, tak co byste čekali? Santa je "nejpopulárnější", takže bude na všem. Ale ty zajímavosti, hlavně ta o té vánočce, mi přijdou zajímavé :)
    Do tohoto POTM jsi zvolila teda vážně skvělé fotky. Tenhle photoshoot jsem tuším ani neznala a nechápu, jak je to možné, když jsou to tak krásné fotky :) Po delším váhání jsem hlasovala pro trojku :)

    OdpovědětVymazat
  3. já teda hlasuju pro druhou fotku, ale moc se mi líbí všechny! jednoduchý, ale krásný ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, moc díky za komentáře na blogu!:) Já teď taky koukám na Discovery of Witches, těšila jsem se na to, ale musím se přiznat, že mě to zklamalo. Mě strašně vadí ta milostná zápletka, která je jak vystřižená z twilight a čekala jsem spíš nějakou vážnější zápletku a Diana na mě působí dost hloupě, přitom má být jako génius no. Mrzí mě to, ale koukat budu určitě dál, protože čarodějnictví miluju a hlavně Teresu, takže jsem ráda, že má hlavní roli v seriálu:) A je dvojnásobná mamina a teď čeká třetí, holčičku. Ona je na rodinu úplně jak blázen, pořád dává nějaké pregnancy diaries a i fotky jak kojí, je taková dost přírodní a nedivila bych se, kdyby měla dětí ještě několik, podle mě u tří nezůstane, rodí jak na běžícím páse :D A k tomu pořád stíhá tolik projektů, takže aspoň tak, protože mě vždy mrzí, jak mé oblíbené celebrity porodí a už o nich sotva slyšíme (no to byl asi případ hlavně u Hilary Duff). A v Berline Syndrome mě naprosto vyrazila dech, ona je úplně skvělá herečka, proto mi trochu role Diany přijde jako plýtvání potenciálem. Ona je v každé roli něčím jiná a z BS jsem měla husinu.
    A jinak v anketě hlasuji pro dvojku!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Povídej mi něco o 'pravé' vánoční atmosféře, ta už je dávno pryč :)) ale doma se to snažíme udělat hezké a hlavně, já nikam nespěchám...tak nějak všechno poklidu. Tenhle víkend pečeme cukroví a miluju tu vůni!! Jinak si vybrala krásné fotky a já hlasuji pro třetí :))

    OdpovědětVymazat
  6. Zase jsem se zapomněla přihlásit :)))

    OdpovědětVymazat