Fotka měsíce ledna

Vítám vás tu v novém roce 2019! Přemýšlela jsem, jaké fotografie vybrat pro novoroční anketu a nebylo to zrovna jednoduché. Angelina se loni na moc akcích neobjevila, většina nových photoshootů tu v anketách už byly... Nakonec jsem se rozhodla pro takovou recyklaci :-) Vybrala jsem tři fotky, které jsem do výběru v anketě v loňském roce už zařadila, ale nezvítězily. Dávám jim tak druhou šanci :-)  První fotka je z Golden Globe 2018, druhá z photoshootu od Mathieu Césara pro Guerlain a na třetí paparazzi zachytili Angelinu v srpnu v Los Angeles. Je to tedy hodně velký mix, ale vy si mezi nimi nějakého favorita najdete :-) Za prosinec zvítězila fotka s č.3.  (Hlasujte v anketě pod fotkami. Pro větší náhled klikněte na fotku.)

    




Hlasování skončilo

4 komentáře:

  1. Bylo to docela dost těsné mezi jedničkou a dvojkou, ale ta dvojka je prostě nádherná, takže dostala můj hlas :) Jinak jsem ráda, že co se týče těch ohňostrojů a petard, tak se shodneme. Já to fakt nesnáším a taky hodně na facebooku čtu o tom, že utekli psí mazlíčci a umřeli ptáci. Mně osobně tohle přijde jako naprosto zbytečná "zábava", ze které člověk snad ani nemůže mít pořádný požitek. Akorát to přidělává problémy. A taky bych byla ráda, kdyby se to nějak omezilo, já bych třeba zakázala, aby to pouštěli v okolí baráků, jenže jsem přesvědčená o tom, že by se to docela těžko hlídalo. Snad to jednou někomu docvakne a uzpůsobí tomu vyhlášky...

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já jsem tu taky váhala mezi 1. a 2. a nakonec podléhám photoshootu a hlasuju pro dvojku, tam je Angie fakt nádherná :)

    OdpovědětVymazat
  3. za mě jednoznačně ta druhá fotka♥

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je super a originální nápad, taková druhá šance :) Já teda musím jako většina dát svůj hlas druhé fotce, ta je vážně překrásná :)

    OdpovědětVymazat