Prohlídka New York University

Maddox nejspíš hledá, kde by pokračoval ve studiu, a tak se s Angelinou byli 22. února podívat na New York University. Osobně bych mu přála, aby zažil běžná studenstká léta a navštěvoval jednu školu s partou spolužáků a nejen soukromé domácí studium.

      

6 komentářů:

  1. Maddox má soukromé domácí studium? A to všechny její děti? Souhlasím s tebou, že v životě o moc přichází, domácí studium je přece o ničem.. :/ Nedovedu si to představit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravděpodobně stále ano. Brad v jednom rozhovoru řekl, že děti nechodí do školy, že se učí doma a že jednou z nevýhod je, že si málokde udělají kamarády na celý život nebo že nemohou pořádně dělat týmové sporty.

      Vymazat
  2. Tak to s domácím studiem jsem nevěděla a taky mi to přijde škoda, jako lidi můžou být zlí a třeba mu dělat nepříjemnosti, že je z takové slavné rodiny, ale zase všichni takoví nejsou a mít kolem sebe přátele je super :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem nevěděla, že má domácí studium, ale zase mě to tolik nepřekvapuje vzhledem k tomu, že jako malý určitě musel s rodiči cestovat všude možně po světě, takže zase střídat milion škol, to taky není úplně nejlepší. Ale je dobře, že chce jít na normální univerzitu a třeba si tam najde plno skvělých kamarádů :) Angelině to jinak moc slušelo. Ten kabát je parádní a ráda vidím, že není v černé barvě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to přesně tak, jak píšeš. Děti nechodí do škol kvůli častému cestování.

      Vymazat
  4. Angie měla krásný kabát a k němu taky vzala pěkné boty, vypadá to super.
    Jinak s tou domácí výukou to je pravda, má to nevýhody, ale taky výhody, vzhledem k tomu, jak je v Americe rozšířená šikana a pak pro děti slavných to musí být ještě víc ošemetné. Každopádně ale univerzita už je jiná úroveň, tam už jsou lidi dospělejší a inteligentnější, alespoň většinou, takže myslím, že je to dobré místo, kam se přidat do kolektivu.

    OdpovědětVymazat