Fashion duel březen

Před pár dny se v Los Angeles konal další ročník Oscarů a kdo se o toto prestižní udílení trochu zajímá a baví ho sledovat filmy, určitě zná výsledky minimálně alespoň hlavních kategorií. Jak jste s volbou akademiků letos (ne)spokojení? :-)

Angelina se naposledy objevila na Academy Awards v roce 2014 a odtud jsem vybrala první fotku do dalšího fashion duelu. Měla na sobě třpytivé šaty značky Elie Saab. Stejnou značku oblékla i na Academy Awards v roce 2009 na druhé fotce. Černým šatům dominovaly smaragdově zelené náušnice. (Pro větší náhled klikněte na fotku. Hlasujte v anketě pod fotkami.)  V minulém anketě u vás zvítězila černá klasika na BAFTA 2018.

  




Hlasování skončilo

4 komentáře:

  1. Já jsem teda letos na Oscary nekoukala, moc mě to nelákalo, ale výherce samozřejmě znám :) Nejvíc jsem ráda za výhru Rami Maleka a písnička "Shallow". Trochu mě překvapila výhra "Green Book", která mě utvrdila v tom, že se na tenhle film musím podívat :D Co se týče ankety, tak jsi vybrala opravdu dvoje skvělé šaty, takže rozhodování nebylo vůbec jednoduché. Nakonec jsem se rozhodla hlasovat pro jedničku, přijde mi, že tyhle šaty jí sedly o chlup lépe :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tady hlasuji pro jedničku. Černou mám na Angelině moc ráda ale musím přiznat, že jiná barva je pro mě příjemná změna a ty první jsou i takové hezčí, jsou opravdu zajímavé ♥

    OdpovědětVymazat
  3. já už mám za poslední dobu tý černý barvy až nad hlavu :D takže hlasuju pro jedničku, ale i ty druhý jsou krásný, o tom žádná:)

    OdpovědětVymazat
  4. Já Oscary nesleduju, ale co se výsledků týče, jsem hrozně ráda za Shallow od Gagy a Bradleyho (to vystoupení bylo legendární) a tomu filmu bych těch Oscarů přála i více:) K anketě, to bylo těžké rozhodování. Oboje šaty jsou krásné, u těch černých se mi k tomu navíc hrozně líbí ty zelené náušnice. Nakonec jsem ale hlasovala pro jedničku, přece jen takovou barvu na ní vídáme méně než černou a má tam i krásné vlasy a líčení:)

    OdpovědětVymazat