Fotka měsíce března

Nebudu vám ani říkat, jak dlouho mi trvalo vybrat fotky do dnešní ankety :-) Po photoshootech jsem chtěla udělat změnu a sáhla jsem do kategorie events. Opět jsem hledala v archviu. Angelina se sice teď objevila na dvou akcích, ale fotek bylo málo a do ankety se moc nehodily. Ani se mi nechce věřit, že už je to devět let, co proběhla premiéra filmu Salt. Právě z té losangeleské jsem vybrala fotky, ze kterých se můžete pro jednu rozhodnout. V minulé anketě se vám nejvíce zalíbila Angelina v zelené paruce a popravdě se vám ani nedivím. (Pro větší náhled klikněte na fotku. Hlasujte v anketě pod fotkami.) 

    




Hlasování skončilo

5 komentářů:

  1. Hlasuju pro dvojku, ta je absolutně fantastická!
    A děkuji za komentář k layoutu. Jsem fakt ráda, že nejsem sama, i když v tom svém světě jsem, protože jsme každá v té jiné minulosti, ale je fajn, že alespoň tak mi někdo rozumí:D Chápu i tu potřebu bruslit do minulosti ke starým akcím a fotkám, protože mají obrovskou nostalgickou hodnotu. Člověk si nějaké oblíbí a pak už to nic nepřekoná a pak mě lidi na blogu kamenujou za to, že přidávám staré photoshooty, když já se k nim tak ráda vracím :D A ne jen k nim no. Jinak s blogováním úplně končit nechci, spíš už nemám čas a v tom zbývajícím volném čase se chci věnovat spíš něčemu jinému no, ale pak přijdou stejně chvíle, kdy mě to zas chytne, takže teď jsem zas napracovala pár článků dopředu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě druhá fotka, ta je vážně povedená:) Celkově jí to na této akci sluší, je tak krásná a přirozená:)

    OdpovědětVymazat
  3. ta vysmátá je nejkrásnější, tak dávám hlas jí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jo, ten čas letí fakt hrozně rychle, filmy, u kterých mi přijde, že vyšly teprve nedávnou, jsou už třeba pět let staré :D Fotky jsi vybrala opět skvěle. Já tentokrát půjdu lehce proti proudu a hlasuju pro jedničku, která se mi líbí nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tady mám celkem jasno a hlasuji pro dvojku, miluju její úsměv ♥

    OdpovědětVymazat