Angelina a Brad jsou oficiálně svobodní

Nyní skončila poslední jiskřička naděje i těm romantikům, kteří věřili, že by se Angelina s Bradem dali znovu dohromady. Pár požádal o tzv. rozdvojený rozsudek, kdy skončí jejich manželství, ačkoliv ještě není uzavřená rozvodová dohoda, a soudce jim v pátek 12. dubna vyhověl. Angelina a Brad jsou tedy legálně svobodní, i když dohoda o péči o dětech a rozdělení majetku je stále v řešení. Přiznám se, že když jsem se o tom dočetla, měla jsem podobně skličující pocit jako před dvěma a půl lety při oznámení jejich rozchodu. Nevěřila jsem, že by se k sobě vrátili, ale po těch dlouhých tahanicích jsem vůči zprávám o rozvodu otupěla a teď mi znovu došlo, že je konec.

4 komentáře:

  1. Je to smutná zpráva, před lety bych tomu nevěřila, takový snový pár, 6 dětí a teď rozchod. Je to smutné, ale doufám, že budou šťastní a hlavně že se nějak vyřeší tahanice o děti a že je Angelina od Brada úplně neodřízne... Ale vzpomínám si, že jsem z toho byla podobně sklíčená když se tehdy rozešel Johnny D. s Vanessou.. to pro mě byla tehdy taky pěkná rána, když jsem ještě blogovala o Vanesse a Johnnym.

    OdpovědětVymazat
  2. Angelina a Brad rozhodně patřili k jedněm z nejikoničtějších parů na světě a tenkrát mě jejich rozchod, asi jako úplně všechny, hodně překvapil a šokoval. Nicméně jsem ráda, že už konečně někdo udělal ten řez a aspoň půlku tahanic ukončil. Přece jen, dva a půl roku je hodně dlouhá doba a tohle rozhodnutí mi přijde jako skvělý začátek v nové části života jich obou :)

    OdpovědětVymazat
  3. pro mě je to smutné, byl to jeden z nejlepších hollywoodských páru a vydrželo jim to opravdu dlouho :) ale pokud to tak oba dva chtějí a cítí to tak. tak je jim přáno :)

    OdpovědětVymazat
  4. Wau..... to už tak dlho trvá? Mne to príde len jak chvíľka ale asi nie. Je mi ale to hrozne ľúto, lebo práve tento pár som si predstavovala ako celebritný manželský pár, ktorý vydrží celý čas ale tak asi nie. Ale tak za nich som rada, že aspoň sa to teraz nejak vyriešilo a dúfam, že to ostatné nebude až tak dlho trvať.

    OdpovědětVymazat