Fotka měsíce dubna

Uplynulý měsíc mě potěšil dalšími dvěma možnými projekty, kde by se Angelina mohla objevit. Zatím úplně nevěřím, že se bude realizovat vše nebo alespoň ne s Angelinou, ale bylo by to fajn. I tak je to pro mě příslib, že se Angelina zase naplno vrací k herectví (aspoň na čas). Pokud by vyšlo vše, o čem se píše, tak už i s tím, co je natočené,  bychom se celkem mohli radovat z pěti nových filmů s Angelinou :-) Těším se na premiérové období plné nových fotek, snad i nějaký photoshoot a samozřejmě na samotné filmy.

Po hodně dlouhé době mohu použít do ankety nové fotky. Řeč je samozřejmě o premiéře filmu Dumbo od Tima Burtona, na kterou Angelina vzala i dcery Shiloh, Zaharu a Vivienne a syna Knoxe. První fotka je zaměřená na její šaty, druhá je hezká momentka se Zaharou a Knoxem a třetí je detail na její tetování. Pro kterou se rozhodnete? V minulé anketě nad vámi zvítězil úsměv :-) (Pro větší náhled klikněte na fotku. Hlasujte v anketě pod fotkami.) 

    




Hlasování skončilo

5 komentářů:

  1. hlasuji za dvojku, s těma dětma je nejhezčí

    OdpovědětVymazat
  2. Původně jsem si myslela, že budu hlasovat pro fotku s detailem na její impozantní tetování na zádech, ale nakonec taky hlasuju pro roztomilou momentku :)

    OdpovědětVymazat
  3. taky jsem se rozhodovala mezi dvojkou a trojkou, ale trojka to nakonec vyhrála :)
    jinak je super, že se Angelina vrací do práce, tolik nových projektů! To se máme opravdu na co těšit :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to by bylo skvělé, kdyby se některé z projektů potvrdily, také mi nějaký ten film s ní chybí, jsem tedy zvědavá :)

    Anketa je tak těžká, líbí se mi všechny, ale nakonec hlasuji pro tu společnou s dětmi :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to jsou skvělé novinky, to jsem na ty filmy moc zvědavá :) V anketě jsou krásné momentky:) Bylo to dilema mezi fotkou s dětma a tou s holými zády. Ale nakonec zvítězila ta rodinná, krásně tam jsou se Zaharou zachyceny:)

    OdpovědětVymazat