Fashion duel červen

Červnový fashion duel bude souboj černé a bílé. Při troše fantazie by se to tématicky dalo nazvat jako boj dobra a zla jako navodění atmosféry filmu Maleficent, který nás v květnu nalákal první krátkou ukázkou. Černé šaty s jedním dlouhým rukávem a na druhé straně odhaleným ramenem s asymetrickým zakončením sukně měla Angelina na sobě v roce 2017 na filmovém festivalu v Torontu a bílé s opeřeným výstřihem a také s asymetrickým zakončením si vzala v roce 2018 na Critics' Choice Awards, obojí značky Ralph & Russo. Tak jak, černá nebo bílá? :-) (Pro větší náhled klikněte na fotku.) 

  

V minulé anketě zvítězily šaty z premiéry The Tourist v Madridu.


Hlasování skončilo

11 komentářů:

  1. Určitě dvojka, ta bílá jí sluší víc :)

    OdpovědětVymazat
  2. á hlasuji za jedničku :) ta černá k ní sedí víc, na té druhé mi přijde že je takový vybledlá a to líčení je nic moc :)

    OdpovědětVymazat
  3. To přirovnání dobra a zla se mi hodně líbí :) Já jsem tedy tentokrát přešla na temnou stranu a hlasovala pro jedničku :)

    OdpovědětVymazat
  4. jednicka, mám Ang spojenou prostě s černou, bílá je fajn změna, ale to "peří" zvláštní a není to prostě ona :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já rozhodně hlasuji pro outfit č. 2. V těch černých šatech se mi vůbec nelíbí. :/ Ty bílé jí moc sluší a to peří je dělá takové zajímavější, zvláštnější

    OdpovědětVymazat
  6. Oo krásný souboj. No já jsem tady po dlouhém rozmýšlení nakonec dala přednost bílým šatům, nějak se mi líbí i víc, mají takový nádech toho starýho Hollywoodu s tím peřím a tak. K tomu navíc to líčení je perfektní, takže za mě dvojka :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc se mi líbí, jaké fotografie jsi vybrala a celkově ta podobnost outfitů, já si zamilovala ty bílé, líbí se mi tam ty pěříčka a zvolené šperky, takže druhý outfit :)

    OdpovědětVymazat
  8. Hlasujem za jednotku, myslím, že tie šaty jej viac pristali ♥

    OdpovědětVymazat
  9. u mně vyhrály ty bílý šaty :))

    OdpovědětVymazat
  10. Černobílý souboj, to je super a líbí se mi i to přirovnání k dobru a zlu a Maleficent! Když už jsme u toho ta animka v menu je parádní :) Přiznám se že i když mám radši světlé barvy, ty černé šaty se mi jako takové líbí více, takže dám hlas jim:) Už mi ta černá tolik nevadí, když je Jess přestala tolik nosit:D Líbí se mi tam i její účes:)

    OdpovědětVymazat
  11. Více se mi líbí ty bílé šaty:) U těch černých mi to přijde podivná ta délka a ten rukáv asi hlavně, ty bílé jsou lépe střižené:)

    OdpovědětVymazat