Nový trailer k Maleficent: Mistress of Evil

Včera studio Disney vypustilo do světa nový trailer k Maleficent: Mistress of Evil. Konečně se tak  po krátkém teaseru trochu více odkrylo, o co ve filmu půjde. Příběh má celkem předvídatelnou zápletku. Zloba nechce dát požehnání Auroře k svatbě, na druhé straně proti ní bude stát zlá královna Ingrith a tak se strhne boj. Překvapení na nás ale čeká na konci traileru, kde se setkáme s rasou Zloby. Osobně se na tuto dějovou linku těším nejvíc.

3 komentáře:

  1. Trailer vyzerá fakt úžasne a veľmi sa teším na pokračovanie Zloby ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Trailer mě samozřejmě hodně nalákal, ale trochu se bojím, že se bude příběh až moc podobat jedničce. I v té ukázce jsem vypozorovala nějaké podobnosti. Každopádně ten konec byl fakt parádní! Já na to do kina určitě půjdu, tentokrát i s dabingem, protože to vypadá, že bude víceméně stejný jako u jedničky :)

    Jinak to, že se bude dávat Spider-Man s dabingem místo titulků se zjistilo asi 10 minut před promítáním, kdy už hodně lidí sedělo v sále. Jestli si potom nějak stěžovali to nevím a vrátit peníze chtěl jen jeden člověk. Já jsem teda byla hodně naštvaná a to ještě můžu být ráda, že máme jako zaměstnanci kina ty volňásky. Taky bych jinak chtěla vrátit peníze.

    OdpovědětVymazat