Na palubě American Airlines

Steward letecké společnosti American Airlines se nechal vyfotit s pasažérkou jeho letu, Angelinou :-) Fotku sdílel na svém instagramu a díky ní víme, že Angelina odletěla v noci z 10. na 11. srpna do Londýna. Za jakým účelem není známo. V Londýně se sice chystá natáčení filmu Eternals, ale to by mělo začít až v září.


3 komentáře:

  1. kež bych taky někoho potkala v letadle :D

    OdpovědětVymazat
  2. Popravde som veľmi zvedavá za akým účelom nakoniec letela Angeline do Londýna a dúfam, že sa to nejak prezradí. Inak je zlaté, že sa s tým stewardom Angeline sfotila a vyzerala veľmi krásne.
    ---
    Tak ja sa konečne prihlasujem zo svojho blogu normálne z domény blog.cz. Popravde stále neviem čo s tým bolo. Ja som sa skoro každý deň snažila vôbec na stránku blog.cz dostať ale nešlo mi to. A pomaliysom sa zmierovala aj s tým, že sa tam už nikdy nedostanem a moja trojročná práca bude v čudu. Aj keď asi viac by som ľutovala keby mi nešla galéria to by bolo pre mňa horšie. No ale jeden augustový dník som sa po dlhej dobe pokúsila sa dostať a bum stránka sa načítala a ja som tomu vôbec neverila. No a potom som sa ešte rozhodovala či zostať tam kde som si blog zariadila alebo sa naspäť vrátiť na blog.cz a rozhodla som sa ísť späť ♥ Ďakujem veľmi, že si navštevovala aj môj rezervný blog a snažila si sa mi pomôcť ♥♥♥ Domča ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Fotka je to opravdu krásná, jde vidět, jakou má Steward ze setkání s Angelinou radost. :) Angelina vypadala úžasně, tak snad se dozvíme, za jakým účelem do Londýna odletěla :)

    OdpovědětVymazat