Photoshoot pro Guerlain

Letošní photoshoot pro Guerlain nafotil fotograf Andres Kudacki a začaly se z něj objevovat první fotky. Která se vám líbí nejvíc?

      

6 komentářů:

  1. Wow, tak ty jsou absolutně fantastické. Mně se líbí všechny, ale nejvíc rozhodně i ta, co teď máš v záhlaví. Dokonalá francouzská elegance, to úplně miluju. Pak ta v zrcadle ta je geniální. No a první dvě v galerii jsou takové obyčejnější, ale mně se na nich strašně moc líbí Angie, jak tam má jen jednoduché ty vlasy, vypadá tak přirozeně a mladě. Krása.

    OdpovědětVymazat
  2. Angelina je na fotkách totálne prenádherná ♥♥

    OdpovědětVymazat
  3. Ten photoshoot je celý dokonalý, těžko říct, která z fotek je právě ta nejhezčí :) Ale hrozně mě zaujala ta druhá fotka - Angelina u zrcadla a pak ta u jídelního stolu.. Ty jsou peckový ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Celý ten photoshoot je naprosto báječný a skvěle nafocený (očekávám, že fotky se objeví v dalším kole POTM :D). Když nevezmeme v potaz fotky, které jsi přidávala v rámci skenů (čtverka a šestka), tak mě hodně zaujala ta první - celkově jak je tu Angelina pózuje, pozadí a že jí to tolik sluší :)
    PS: Díky za reakci, co se týče filmů s Travoltou, kdybys měla nějaké tipy, co bys třeba doporučila, tak bych za ně byla ráda :) Já se asi mrknu na "Saturday Night Fever", to je v USA asi taková klasika, ale já se k ní ještě nedostala :D

    OdpovědětVymazat
  5. další povedený photoshoot ♥ každá fotka má svoje kouzlo, takže tady je opravdu hodně těžký říct, která se mi líbí úplně nejvíc :) ale asi na první pohled mě zaujala ta, kterou máš v layoutu ♥.. a pak ta první v galerii.. no prostě všechny :D :D a jsem ráda, že jsou fotky v tak dobrý kvalitě!!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Aha tak koukám že fotek je více a jsou úžasné:) Těžko říct, která je nejlepší, každá je krásná svým způsobem a jiná. Ale asi se mi taky líbí nejvíc ta snídaňová a pak ta u zrcadla :)

    OdpovědětVymazat