První fotky z natáčení Eternals

Objevily se čerstvé fotky ze včerejšího natáčecího dne v Londýně marvelovského filmu Eternals. Angelinu byste tam nepoznali ani pod lupou, jak jsou fotky "kvalitní", ale na to jsme všichni u "on the set" už zvyklí. Nejdřív jsem si říkala, co že se to točilo za scénu s  kyblíkem :-D ale napadá mě, že by to mohla být urna s popelem...? Jinak nechápu, proč ty herce vždycky tak trápí s těmi vodními scénami a točí je buď v chladném počasí nebo alespoň v ledové vodě :-)

      

3 komentáře:

  1. No vypadá to vskutku zajímavě, takové natáčení jí teda nezávidím no :D

    OdpovědětVymazat
  2. Na fotky jsem narazila už ráno při brouzdání po facebooku a musím říct, že jsem ráda aspoň za něco z natáčení :) Musím říct, že tady to Angelině moc slušelo a líbí se mi na ní ta blond paruka :) Jinak s těmi vodními scénami v zimě jsi to docela vystihla, taky by mě zajímalo, proč to dělají :D

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky z natáčení jsou super! Kolikrát se nestačím divit, co všechno herci musí vytrpět :) Já bych do té vody nevlezla ani náhodou kdyby byla zima :D Takže jako obdiv! :) Každopádně na film jsem moc zvědavá a musím souhlasit, že bych jí ani za mák nepoznala!

    OdpovědětVymazat