Premiéra Maleficent: Mistress of Evil v Londýně

Včera 9. října se v Londýně konala premiéra Maleficent: Mistress of Evil a Angelina se proměnila ze Zloby na sněhovou královnu. Na premiéru si vybrala bílé šaty od značky Ralph & Russo. Trochu mi na nich vadí to zlaté vystužení, ale jinak jsou šaty krásné. I když víc mě možná zaujaly šaty Elle Fanning a Zahara měla na sobě také moc pěkné šaty.

      

2 komentáře:

  1. No páni, tady se ted objevují skvostné fotky!:) Jedny úžasnější než druhé. Líbí se mi, jak ted Angelina trochu střídá barvy. Tyhle šaty jsou fakt nádherné a ani mi to zlato nevadí, i když souhlasím, že šaty Elle jsou ještě lepší :) Ale Angelina je tu opravdu jak královna:) A Zahara? Wow! Úžasná:)

    OdpovědětVymazat
  2. Pro mě jsou tyhle šaty asi ty nejlepší, co na sobě Angelina měla na premiérách ke druhé Maleficent. Vypadala v nich úchvatně, úplně jako nějaká královna :) A k tomu ještě ten skvělý účes a líčení ♥ Krásně vypadala i Elle a Zahara :)
    PS: Mě zase vždycky fascinuje, jak jí u šatů udělají takové výrazné/velké poprsí. Hodně to jde vidět třeba na šatech bez ramínek :D
    PPS: Neskutečně moc se mi líbí fotka z červeného koberce, kde stojí mezi těmi rohy :D

    OdpovědětVymazat