Světová premiéra Maleficent: Mistress of Evil

Včera se konala v kině El Capitol v Los Angeles světová premiéra Disneyho filmu Maleficent: Mistress of Evil. Angelina ladila s temným profilem své filmové postavy a oblékla černé šaty značky Versace zdobené broží v podobě štíra. Paradoxně jako hlavní hvězda filmu mezi svými ženskými kolegyněmi Elle Fanning a Michelle Pffeifer, které zvolily barevné modely, trochu zanikla. Na premiéru vzala s sebou svých pět děti, dcery Shiloh, Zaharu a Vivienne a syny Paxe a Knoxe. Chyběl Maddox, který studuje v Jižní Koreji. Potěšilo mě, že na premiéru dorazil i její otec, herec Jon Voight, se kterým měla Angelina komplikovaný vztah. Vzhledem k tomu, že se fotky stále čerstvě objevují, budu nové fotky průběžně do galerie ještě doplňovat.

5 komentářů:

  1. Och, ach, ich, ech ♥♥♥ Angie tu vypadá strašně nádherně! ♥ Hrobě se mi na ní ty tmavé tématické šaty líbí a je pravda, že sice zaniká, ale neuvěřitelně jí slušely! Na tenhle film se opravdu neuvěřitelně těším :)

    OdpovědětVymazat
  2. Prvně musím říct, že absolutně miluju ten koberec, to se jim povedlo, až jsem si říkala, jestli je nepoprosit, aby mi pár metrů čtverečných neustřihli :D Fotky samotné jsou jinak úžasné, Angie se mi na premiéře moc líbila, ty šaty jsou krásné. Možná trochu škoda, že není barevnější jako kolegyně, ale zas k povaze filmu a její postavy se to hodí, takže mi vůbec nevadí. A ten štír je super detail.

    OdpovědětVymazat
  3. Angelina vypadala opravdu úchvatně! Šaty si zvolila na jedničku a asi se od ní nedalo moc čekat, že by šla do něčeho barevného. Očekávám, že se objevují v jednom z kol Fashion Duelu :) Taky ráda vidím, že na premiéru vzala své děti, určitě si promítání všichni užili :) Ačkoliv jsem tedy komentář začala s tím, že se mi outfit Angeliny líbí, musím připustit, že za nejkrásnější na červeném koberci bych označila Elle Fanning, která si své šaty určitě taky oblékla tématicky se svou postavou a mně se teda hrozně moc líbí, jak střihově, barevně, tak i díky těm květinkám ♥ :)

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, no to jsou fotky. Máš trochu pravdu v tom, že Angie mezi těma dvěma trochu zaniká, protože ony mají opravdu úžasné šaty obě dvě, hlavně ty Elle, ty miluju♥ Ale zas její šaty jsou taky skvělé a hlavně se dobře hodí k její postavě, což se mi vždycky líbí, když to někdo takhle sladí:) No a nevím, jestli jsem staromódní ale Shiloh bych takhle na velkolepou premiéru teda nepustila:D A všechny děti bych aspon přezula :D :D Na druhou strnu ty fotky s nima jsou fakt zlaté a nepodíbrám toho Madoxxe, ten vypadá prostě na 20 minimálně a určitě by se uživil jako model, prostě fešák :D :)

    OdpovědětVymazat