Fotka měsíce prosince

V posledních dnech jsem se blogu moc nevěnovala. Vím, že to tak na první pohled možná nevypadá, protože každý týden se tu něco objeví. Články jsou ale vesměs přednastavené. Moje spřátelené blogy menší aktivitu ale určitě zaznamenaly, protože jsem je navštěvovala jen sporadicky. Po propagační šňůře druhého filmu Maleficent jsem si potřebovala trochu odpočinout, i když blog považuji stále za relax. A přiznám se, že ne vždy na něj byla nálada, což je u mě nezvyklé. Asi na mě jde zimní únava :-) Takže jsem nakonec ráda, že se toho teď moc až na nějaké paparazzi fotky neobjevuje. V anketě na tento měsíc jsem vybrala fotografie z poslední premiéry Maleficent: Mistress of Evil, která se konala v Londýně. Už v původním článku jsem Angelinu nazvala "sněhovou královnou", protože její šaty mi ji trochu připomínají, a tak se mi tyto fotky zároveň hodí do hlasování v tomto zimním měsíci. A jak jste na tom s přípravami na Vánoce? Pečete? Uklízíte? Nakupujete? Těšíte se? :-) Rok od roku mi to dochází čím dál později, že se blíží vánoční svátky, a když už si to konečně uvědomím, jsou hned pryč. Tenhle víkend chci začít péct :-)

    



V minulé anketě zvítězila fotka č.2



Hlasování skončilo

10 komentářů:

  1. Jsem na tom s aktivitou na blogu podobně, přednastavuju skoro všechny články, ale poslední dobou skoro není co přednastavit :D Já dárky už nakupuju, ale jinak budu o Vánocích spíš odpočívat, protože mám ted takové fofry s prací a rekonstrukcí bytu, že se těším, až budu mít nějaké volno. Fotky v anketě jsou krásné, nejvíc mě zaujala 1:)♥

    OdpovědětVymazat
  2. Ani já se teď blogu nevěnuji bohužel tolik, jako bych chtěla. Není na to poslední dobou skoro vůbec čas a ani moc nálada.
    Nechce se mi ani věřit, že už je tu skoro konec roku. Ten rok tak strašně rychle utekl, že to ani není možné. Však je to jako včera, kdy jsme oslavovali začátek roku 2019. Šílené. Dárky už nějaké na Vánoce mám, ale letos to ani nebudu nějak přehánět. A ještě jsem péct cukroví nezačala :D
    Fotky si vybrala opravdu krásné. Rozhodovala jsem se mezi fotkou druhou s třetí, ale nakonec jsem svůj hlas dala druhé fotce. Angelina tu byla vážně krásná :)

    OdpovědětVymazat
  3. S tím blogem to mají teď asi všichni :D na Vánoce se těším, ale znervózňuje mě, že všichni kolem už mají nakoupený - někdo dokonce už i zabalený - dárky a já nemám ještě ani jeden :D asi to letos nechám na Ježíškovi, ať se taky jednou předvede :D :D
    a hlasuju pro druhou fotku ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Já hlasuji a přidávám se k trojce. Ta fotka je přímo okouzlující <3.

    OdpovědětVymazat
  5. Menší aktivitu samozřejmě chápu, já bych se chtěla blogu věnovat víc, ale na prvním místě je stále škola, která mi tento semestr zabírá fakt hodně času :D Já jsem se teda ještě do ničeho moc nepouštěla. Myslím si, že péct budeme s taťkou až někdy kolem samotných Vánoc a uklízet taky, dárky už mám skoro všechny sehnané - teda aspoň pro taťku, já si půjdu příští týden vyzvednout jednu ze tří knížek, co si nadělím pod stromeček sama :D Co se ankety týče, tak já osobně si myslím, že dvojka se bude v menu skvěle vyjímat :)

    OdpovědětVymazat
  6. Koukám, že blogovou krizovku mají teď z různých důvodů všichni :D Já taky všechny články přednastavuju, kolikrát se stane, že se celý týden na blog nepodívám a ono to díky tomu ani není poznat.

    Jinak fotky jsou nádherné, já se nakonec přidávám k většině a hlasuju pro dvojku, i když jsem dost ještě uvažovala nad jedničkou, ta je taky kouzelná :)

    OdpovědětVymazat
  7. My už máme perníčky :) na Mikuláše nesmí chybět, jinak dárky už sbírám od září, a myslím, že můžu říct, že mám všechny a i nějaké navíc :D Výzdoba taky hotová, tak teď už jen upéct zbytek cukroví a úklid.

    OdpovědětVymazat
  8. Všechny tři fotky jsou nádherné, ale rozhodl jsem se zahlasovat pro dvojku, ta se mi líbí nejvíce :)

    OdpovědětVymazat
  9. Všechny fotografie jsou krásné momentky, nejvíce mě okouzlila ta druhá :)

    OdpovědětVymazat