Vánoční nákupy s Vivienne

Angelina je zpět v Los Angeles a v neděli 24. listopadu vyrazila s Vivienne na nákupy. Měly prý nakupovat věci spojené s Vánocemi. V tašce, kterou drží Angelina, to vypadá na papírové dárkové vánoční tašky. Měla na sobě béžové šaty Gabriela Hearst, které na sobě měla už na koferenci Guerlain v Paříži a také na fotkách z photoshootu od Andrese Kudackiho, černé semišové boty z maloobchodu Everlane a kabelku Jolie Celine. A co vy, už máte na Vánoce nakoupeno?

      

5 komentářů:

  1. Angelina vyzerala prekrásne, veľmi sa mi páčia tieto šaty ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Takový nezvyk vidět na Vánoce nakupovat v letních šatech :D
    Moc jí to slušelo :) Já nějaké dárky už sice mám, ale pořád ne pro všechny, ale jak se znám, tak to budu zase dohánět na poslední chvíli :D Když mě ani nepřijde, že by měly být Vánoce. Ten rok zase tak strašně utekl, že to není možné. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Angelina na sobě měla moc pěkné a elegantní šaty :) Přijdou mi trochu slavnostnější na obyčejné nákupy, ale to asi dělá ta látka. Vypadají moc hezky a ty jejich tašky se mi taky moc líbí :) Jinak já jako už v posledních pár letech nakoupila dárky jen pro taťku. Ještě mi pár drobností zbývá koupit, ale to hlavní už mám zabalené a schované :)

    OdpovědětVymazat
  4. Líbí se mi, jak Angelina nosí ty věci víckrát a ne jen jednou jako většina slavných:) Určitě si holčičí nákupy užily:)

    OdpovědětVymazat
  5. Angelina vypadala skvěle :) Moc se mi líbí ty šaty, které měla :)

    OdpovědětVymazat