Come Away na Sundance Film Festival 2020

Fantasy dobrodružný film Come Away se poprvé představí na filmovém festivalu Sundance 24. ledna 2020 v Park City ve státě Utah. Film je popisován jako prequel Petera Pana a Alenky v říši divů. Než Alice našla Wonderland a Peter se stal Pan, byli bratři a sestra. Když jejich bratr při nehodě zemře, snaží se pomoci svým rodičům, až nakonec budou nuceni si vybrat mezi domovem a představivostí. Angelina hraje postavu Rose Littleton, pravděpodobně matku dětí. Kdy bude snímek uveden do kin zatím není známo. Věřím, že se Angelina na festivalu objeví, aby film podpořila.

4 komentáře:

  1. Smíchat takové dva pohádkové filmy dohromady a ještě do toho dát takovou tragédii mi přijde takový zvláštní mišmaš :D Ale věřím že to ve finále bude dobré, jsem teda zvědavá..:)

    OdpovědětVymazat
  2. Na tenhle film jsem hodně zvědavá kvůli té originální myšlence, takže budu doufat, že na Sundance se uchytí a sklidí dobré kritiky :) Taky budu držet palce, že se tam Angelina objevila, abychom měli nové fotky :)

    OdpovědětVymazat
  3. To je zajímavý podle toho, jak to popisuješ :) Mám ráda takovéto filmy, kdy se děj odehrává před samotným jiným filmem a navazuje to na sebe. Angelina se na roli matky hodí a moc jí to v této roli sluší.

    OdpovědětVymazat
  4. Film znie skutočne zaujímavo ☺ dúfam, že sa Angie zúčastni na Sundance a sa dočkáme ďalších nových fotografii ♥

    OdpovědětVymazat