Fotka měsíce února

Únor je nejkratší měsíc v roce a mně často připadá jako nejdelší, protože je to většinou poslední opravdový zimní měsíc a já se už těším na jaro :-) Jsem ráda, že Angelina teď o sobě nedává moc vědět, protože jsem jedna z mnoha, koho schvátila viróza a absence novinek mi tak ani moc nevadí. Ostatně v první polovině roku bude jakákoliv veřejná aktivita Angeliny pro mě spíš nečekaná, protože kolotoč kolem nových filmů začne až v průběhu léta. Leda že by překvapil snad jen film Come Away nebo kampaň parfému Guerlain. Ostatně právě Guerlain je společný jmenovatel fotek vybraných do nové ankety. První dvě černobílé jsou z roku 2018 a třetí ve vaně z roku 2019.

    


V minulé anketě proměnila svoji druhou šanci ve vítězství fotka č.1




Hlasování skončilo


9 komentářů:

  1. Tyhle tři fotky jsou všechny naprosto překrásné! Ty její tetování jsou božská, dlouho jsem přemýšlela, jestli hlasovat pro ně nebo pro fotku ve vaně. No, nakonec jsem dala hlas fotce ve vaně, přece jen je taková neobvyklá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jednoznačně hlasuji pro fotku měsíce a to fotku s číslem 3 <3 je nádherná a hned mi padla do oka. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak mně únor určitě uteče díky škole hodně rychle, ale jsem za to ráda, protože už se moc těším na jaro a hlavně na slunné dny - už mi totiž nějakou dobu vadí, jak je pořád zataženo a sluníčko svítí třeba jen chvíli -_- Jinak teda budu držet palce, aby tě bacil co nejrychleji pustil! Fotky jsou vybrala opravdu skvělé, jak to vidím, budu ale zatím sama, kdo bude hlasovat pro jedničku :D
    PS: Děkuju moc za vyjádření podpory k posledním článkům u mě na blogu, moc si toho vážím :) Teď už se naštěstí zablýsklo na lepší časy, tak snad to vydrží :)

    OdpovědětVymazat
  4. koukám, koukám, že všichni mají novinkový ticho :D co se to sakra děje, ale dobrý je, že ty máš fotky a novinky dřív nebo pozdějš jasný :)
    tak zatím odpočívej a brzo se uzdrav, já už mám první letošní virózu úspěšně za sebou :D :D
    a hlasuju pro první fotku :)

    OdpovědětVymazat
  5. Přeji ti brzké uzdravení :)
    A hlasuji pro nádhernou třetí fotku ♥

    OdpovědětVymazat
  6. tak ta fotka ve vaně je skvělá, takže hlasuju za trojku

    OdpovědětVymazat
  7. To je neskutečný výběr, už chvíli na to koukám a nevím! :D Nejvíc se rozhoduju mezi jedničkou a trojkou, ale nakonec to teda u mě vyhrává černobílá 1, ta její tetování jsou zkrátka skvělá!

    OdpovědětVymazat