Special fashion poll 2019 - vyhodnocení

Mám tu pro vás výsledky první speciální fashion ankety na tomto blogu a to za rok 2019. Všem děkuji za hojnou účast, vaše hlasy a komentáře. Děkuji za inspiraci od jiných blogů, kde je anketa již několik let vyhlašována pravidelně. Tak a teď k výsledkům. Vyhrály vaše oblíbené outfity?



První místo získaly šaty značky Ralph & Russo z premiéry Maleficent: Mistress of Evil v Londýně.


Druhé místo si vysloužil outfit značky Givenchy, který Angelina předvedla na photocallu Maleficent: Mistress of Evil v Římě.


A o třetí místo se dělí tři outfity: pruhované šaty Loro Piana z VIP recepce Guerlain v Paříži, bílé šaty Versace z premiéry filmu Dumbo a černé šaty také od Versace z D23 Expo.




Pokud si chcete připomenout, jak jste hlasovali, mrkněte sem.

3 komentáře:

  1. Řekla bych, že to vyhrál opravdu ten nejslavnostnější:) Já tam mám favorita toho fialového:) Angelina vypadala všude krásně, už se těším, jak jí to bude slušet letos:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tohle se mi ještě nestalo, ale se svými hlasy jsem se trefila hned do tří umístěných outfitů :D Tak to mám radost :) Všechny umístěné outfity jsou moc pěkné a elegantní. Už se těším, v čem se Angelina předvede letos :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám radost, nebo aspoň myslím, že nějaké mé oblíbené outfity našly zde umístění :) Ale jak jsem hlasovala ve velkém množství anket, tak si to tolik neuvědomuji, doufám, že na konci tohoto roku bude zase z čeho vybírat :)

    OdpovědětVymazat