Shiloh a Zahara podstoupily operace

Angelina při příležitosti oslavy svátku Mezinárodního dne žen napsala článek pro časopis Time, pro který pravidelně přispívá hlavně na téma otázek rovnoprávnosti žen, sexuálního násilí apod. V článku se zmínila, že její dvě nejstarší dcery, Shiloh a Zahara, nedávno podstoupily operace. Zahara byla na operaci s kyčlí. Zdravotní problémy Shiloh blíže nespecifikovala, ale u ní bylo zapotřebí operací více, minimálně tedy dvě. „Poslední dva měsíce jsem strávila na operacích se svou nejstarší dcerou, ta před několika dny sledovala, jak jde i její mladší sestra pod kudlu kvůli operaci kyčle. Chápou, jak je náročné, když vám selže zdraví, když bojujete o přežití a snažíte se uzdravit,“ napsala Angelina. V únoru proběhlo udílení Filmových cen Britské akademie, kde Brad Pitt získal cenu za nejlepšího herce ve vedlejší roli. Ceremoniálu se ale nezúčastnil a cenu za něj převzala kolegyně Margot Robbie. Je dost možné, že důvodem jeho nepřítomnosti byly právě zdravotní komplikace jeho dcer.

4 komentáře:

  1. Doufám, že už bude vše v pořádku :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je mi líto. Snad se nejedná o nic, co by je mohlo poznamenat do konce života v negativním smyslu a dají se obě brzy do pořádku a budou zdravé! Vím jaké to je, když člověk musí podstupovat operace a pak je čtvrt roku úplně nepoužitelný a nepostará se sám o sebe...

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to bych vůbec nečekala, že někdo tak mladý bude muset podstoupit operaci kyčle... Tak budu oběma holkám držet palce, aby se co nejdřív uzdravily a vše se jim dobře zhojilo :)
    Jinak já teda začínám z nastalé situace trochu panikařit, protože to nevypadá, že by mělo dojit k nějakému zázračnému zlepšení. Jednak mě stresuje škola, protože je v ohrožení naše ukončení bakaláře a já už si nemůžu dovolit studovat o rok navíc, to už bych musela platit, a pak mi taky vadí, že budu mít za březen minimální příjem z brigády a bůh ví, kdy se do ní vůbec budu moct vrátit. Jinak já teda doufám, že už proti tomu koronaviru něco najdou. Já teda moc nevím, jak to s virovým onemocněním funguje (děkuji za vysvětlení :)), protože já na vážnější onemocnění netrpím - většinou mám jen rýmu a bolení v krku, případně kašel, naposledy jsem měla angínu před 4 lety - ale už to přestává být legrace. Nejhorší bude, pokud řeknou, že se nesmí chodit do práce, pak teprve nastane ten konec světa, jak ho známe z filmů, ale ne, budu se taky po tvém vzoru snažit být optimistická, i když je to v poslední dnech poměrně obtížné.

    OdpovědětVymazat
  4. Zní to děsivě, tak mladé holky a už takové vážné operace. Však Angelina si toho už taky prodělala hodně.. doufám, že už budou v pořádku :)

    OdpovědětVymazat