Eternals až příští rok

Tak ani projektu s Angelinou se nevyhne odklad premiéry kvůli koronaviru. Eternals od Marvelu měl původně premiéru stanovenou na 6. listopad 2020 a termín byl přesunutý na 12. února 2021. Vzhledem k tomu, že další filmy s Angelinou mají mít premiéru ještě dříve než Eternals, pravděpodobně je čeká stejný osud.

6 komentářů:

  1. tak to mě štvě ... pitomej koronavirus ... všechno se k vůli tomu odlkládá .. a na tohle jsem se těšila :/ .... no co se dá dělat ... hold kdo si počká, ten se dočká :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten posun mě štve, ale naštěstí to není posunuté o rok jako "Jungle Cruise". Ráda si počkám a film potom v kině podpořím - snaž už teda v té době bude všechno zase relativně normálně fungovat :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hrozně mě to mrzí - celá ta situace co se teď děje. Je to škoda. Už aby bylo po všem :(

    OdpovědětVymazat
  4. Celkem mě překvapuje že se odkládá listopadová akce, to je za půl roku, že by ani tuto dobu to ještě nebylo ok? Snad nebudem v karanténě celý rok :D No uvidíme..

    OdpovědětVymazat
  5. Bohužel jsem to očekávala, protože jsem četla hodně oznámení od Marvelu, že odkládá premiéry svých filmů, uvidíme, jak to bude s ostatními filmy :)

    OdpovědětVymazat
  6. Teď se bude odkládat spousty projektů, to je pravda :/ Také mě mrzí několik fajn akcí ale bohužel, nedá se nic dělat a aby jsme se z toho co nejdříve dostali, musíme to přetrpět!

    OdpovědětVymazat