Fashion duel duben

Cannes Film Festival je jednou z mnoha událostí, která byla kvůli koronavirové pandemii letos odložena. Já osobně ho mám moc ráda. Je to snad jediný (opravte mě) evropský festival, který je tak nabitý hollywoodskými hvězdami. Líbí se mi jeho atmosféra a tak ho aspoň připomenu v dnešní anketě fashion duelu. Žluté šifónové šaty od návrháře Emanuela Ungara oblékla v Cannes v roce 2007 a šaty v barvě čokolády od Versace v roce 2011.

  



V minulé anketě zvítězily šaty z premiéry Sky Captain and the World of Tomorrow.





Hlasování skončilo

9 komentářů:

  1. Teda, ty šaty jsou oboje bombové. Tady jsem musela dlouho přemýšlet.. :) Normálně by mě přitahovala žlutá, ale ty čokoládové šaty jsou tak dokonalé, že jsem musela dát hlas jim!:)

    OdpovědětVymazat
  2. moc se mi na ní líbí ta žlutá, takže hlausju pro jedničku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tady mi hned na první pohled padly do oka ty druhé šaty! Nemusela jsem tedy dlouho přemýšlet a hlas patřil jim :) Nenašla bych na nich asi jedinou chybu. Líbí se mi jak barva, tak i střih a celkové provedení. A Angelině ta čokoládová barva fakt hrozně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak teda na první pohled jsem si zamilovala ty čokoládové šaty!

    OdpovědětVymazat
  5. Tentokrát půjdu trochu proti proudu a hlasuju za žluté šaty, které se mi střihově líbí o něco víc :)

    OdpovědětVymazat
  6. líbí se mi ty žluté :) takže hlasuju pro ně

    OdpovědětVymazat
  7. Mě se líbí ty šaty oboje .. hlasuji, ale pro dvojku, protože ty mají podle mě lepší střih a líp Angie sednou ... ovšem kdyby byly tyto šaty ve žluté barvě ... woow, tak to by byla dokonalost :)

    OdpovědětVymazat
  8. taky se mi líbí oboje, tohle je vážně těžký duel :D několikrát jsem si ty šaty prohlížela a nakonec se rozhoduju pro ty hnědé :))

    OdpovědětVymazat