Fotka měsíce dubna

Ahoj lidi! Doufám, že jste všichní zdraví a že zvládáte s optimismem i všechna opatření související s vyhlášením nouzového stavu v naší republice. Původně jsem myslela, že téma koronaviru nebudu na blogu moc otevírat, protože se snad už o ničem jiném nemluví, ale těch pár slov na úvod jsem si nakonec nemohla odpustit. Snad to bude brzo za námi. Buďte na sebe opatrní! Zároveň se chci omluvit za mou neaktivitu na blogu ale i na spřátelených blozích/webech v posledních dnech a také chci poděkovat za vaše skvělé rekace v souvislosti s problémem s komentáři.

Do ankety jsem vybrala fotky od Jasona Bella s Angelinou a Elle Fanning. Pro kterou se rozhodnete? Pro elegantní první fotku? Druhou nebo třetí, kde si Angelina s Elle "vyměňují" role Maleficent a princezny Aurory? :-)

    



V minulé anketě zvítězila černobílá fotka.





Hlasování skončilo

9 komentářů:

  1. Celý tenhle photoshoot je prostě parádní :) Já nakonec zůstala věrná fotce, kde si Elle a Angelina prohazují role, takže jsem hlasovala pro trojku :)

    OdpovědětVymazat
  2. Aa tenhle photoshoot je boží, jsem ráda, že jsi vybrala fotky právě z něj! Já nakonec bez ani dlouhého rozmýšlení dávám hlas dvojce, ta je prostě bezvadná :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tyjo, tak tady jsem opravdu nevěděla :D Ten photoshoot je celkově hrozně úžasný a dlouho jsem se rozmýšlela nad druhou a třetí fotkou. No, ale nakonec dávám hlas třetí fotce ♥ :)

    OdpovědětVymazat
  4. noo nejvíc se mi tedy líbí ten první :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak já hlasuji pro první fotku :)

    OdpovědětVymazat
  6. hlasuju pro tu vysmátou :D ♥ takže dvojka :)

    OdpovědětVymazat
  7. Hlasujem za fotku číslo 2 ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Hurá, tento koment se mi konečně podařilo přidat z chromu, jsem nadšená :D No jinak tyto fotky jsou boží, super výběr!:) Mně se hrozně líbí hlavně 2 a 3 a vítězí u mě dvojka :)

    OdpovědětVymazat
  9. ty druhé dvě fotky jsou pěkné, ale musím hlasovat pro jedničku, mám ráda tento typ fotek :)

    OdpovědětVymazat