Kampaň Guerlain 2019

Ještě že se aspoň mohou objevovat nové fotky už z publikovaných photoshootů, tak jako právě nyní. Vynořily se tři fotky od fotografa Andrese Kudackiho z  kampaně Guerlain 2019. Jistě si vzpomínáte např. na fotky v županu a další.

    

12 komentářů:

  1. Ahoj, promiň, že odepisuju tak pozdě, ale když jsem ti chtěla odepsat, tak mi nešly přidávat komentáře, ale pokud stále chceš, tak ráda spřátelím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je úžasná zpráva, že se vynořily fotky z photoshootu, to je v této době vzácnost. Fotky jsou parádní, Angelina je na nich kouzelná a krásně se usmívá. Překvapuje mě, kolik tetování má, to jsem ani netušila, ale to na zádech je boží :D.

    OdpovědětVymazat
  3. Fotografie pro Guerlain jsou prostě nejlepší a jsem ráda, že se zrovna objevují k této kampani nové fotografie, fotografie jsou zase nádherné, nejvíce se mi líbí ta v peřinách :)

    A děkuji za pochvalu designu a moc ráda spřátelím na men-online :)

    OdpovědětVymazat
  4. Je skvělé, že se aspoň objevují další nové fotky :) Všechny tři nové fotky vypadají naprosto úžasně :) Hlavně se mi líbí ta poslední, kde se Angelina usmívá :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tady ten photoshoot by mohl mít klidně milion fotek a každá z nich bude krásná. I tyto tři nové jsou velice povedené a jedna je lepší než ta druhá. Navíc to Angelině na všech moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělé fotky:) Mě se asi nejvíce líbí ta prostřední, která mě zaujala hned na první pohled <3.

    OdpovědětVymazat
  7. Ach, tak ty jsou nádherné. Ten photoshoot je celkově nezapomenutelný, co fotka, to skvost. A tady z těch třech nových se mi nejvíc líbí ta třetí, prostě její úsměv, to je kapitola sama o sobě :D

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj - Obnovila jsem svůj starý blog o seriálu Charmed a moc ráda bych zůstala spřátelena i na tomto blogu. Pokud máš zájem, ozvi se mi prosím. Děkuji
    charmedlover.blog.cz

    - Charmedlover

    OdpovědětVymazat
  9. Krásne fotografie ♥♥ Angelina je nádherná ♥

    OdpovědětVymazat
  10. budu se zase opakovat, ale to prostě nejde jinak. Dokonalé fotky! Já celkově tenhle photoshoot miluju. Možná patří i k mým nejoblíbenějším z toho roku. Ty fotky se vážně povedly a tyto ti nové jsou opět úchvatné. Doufám, že se ještě nějakých dočkáme. Angelina je krásná. Tady u mě vede ta první fotka před zrcadlem ♥

    OdpovědětVymazat
  11. Tenhle photoshoot je jeden z nejlepších za poslední dobu, ty v županu miluju asi nejvíc. Ale tyhle 3 jsou taky úžasné, jak se usmívá:)♥

    OdpovědětVymazat