Milion dolarů na jídlo pro děti

Angelina darovala jeden milion amerických dolarů organizaci No Kid Hungry. Peníze šly na podporu rodin s nízkými příjmy, které se ocitly kvůli koronaviru v tíživé situaci a některé kvůli uzavření škol, kde dostávali žáci obědy, mají nyní problém se zajištěním pravidelné a zdravé stravy pro své děti. Organizace už věnovala asi 30 milionů dolarů celkem do třiceti států.

8 komentářů:

  1. To je opravdu šlechetné. Teď je na místě pomáhat zvlášť v této situaci a jsem ráda, že Angelina je na seznamu celebrit, které darovali na podporu něčeho své peníze tam, kde je potřeba<3.

    OdpovědětVymazat
  2. Angelina má srdce ze zlata, asi už mě nedokáže ničím překvapit ♥ klobouk dolu, opět!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to gesto mě rozhodně dojalo, Angelina je úžasná! :)

    OdpovědětVymazat
  4. je to od ní opravdu úžasné♥ Víc takových lidí s tak krásným srdcem! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Je od ní strašně moc krásné :)

    OdpovědětVymazat
  6. Angelina je úžasná, všechny celebrity, co v této době pomáhají jsou úžasné, pro ně je to možná malé gesto ale pro tisíce, miliony lidí je to obrovská pomoc:)

    OdpovědětVymazat
  7. Od Angeliny je opravdu velice šlechetné, že se rozhodla darovat takovou nemalou částku těm, co to teď potřebují ze všeho nejvíc :). Mně se ještě hodně líbí, jak se nemálo známých osobností zapojilo do Save With Stories, kde čtou různé pohádky pro děti, třeba se i nějakého čtecího videa dočkáme i od Angie :)

    OdpovědětVymazat
  8. Se srdcem na pravém místě:))

    OdpovědětVymazat