Fashion duel květen

Tak já nevím, když mám na výběr z nových fotek, tak mě to kolikrát táhne k těm starším a teď, když nemám jinou možnost než zabrousit do archivu, tak mě to hledání v historii moc nebaví :-) Nová anketa vás ale snad bavit bude ;-) Vybrala jsem červené šaty z premiéry filmu Salt v Moskvě v roce 2010 a pudrově růžové z premiéry filmu Inglourious Basterds na filmovém festivalu v Cannes v roce 2009. 

  



V minulé anketě se vám víc líbily šaty z Cannes 2011.





Hlasování skončilo


10 komentářů:

  1. U mě to zvítězily první červené šaty ♥ :)

    OdpovědětVymazat
  2. Oba outfity se mi líbí, ale rozhodl jsem se hlasovat pro jedničku :)

    OdpovědětVymazat
  3. tady to bylo rychlý, protože mi hned padly do oka ty červené šaty :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já se musím přidat ke komentářům výše, protože u mě také bezkonkurenčně vyhrály šaty číslo 1. Červená Angelině velice sluší :).

    OdpovědětVymazat
  5. Tak se přidávám k ostatním a dávám hlas jedničce :) Druhé šaty jsou taky moc pěkné, ale přiznám se, že mi u nich moc do oka nepadla ta barva.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tady bez rozmýšlení červená jednička. Druhé šaty jsou taky krásné, o tom žádná, ale v tomhle porovnání jsem se nemusela ani dlouho rozhodovat :D

    OdpovědětVymazat
  7. Já trošku vybočím z davu a asi jako jediná zatím hlasuji pro fotku číslo dvě. Mě se strašně líbí ta barva těch šatů a jsou velice elegantní a hned mě uchvátily.

    OdpovědětVymazat
  8. Taky jsme hledala hodně starších outfitů do anket a teda bavilo mě to, ale na začátku karantény, teď už teda taky ne :D Jinak já jsem taky pro jedničku :)

    OdpovědětVymazat
  9. Hlasuji pro ty první, miluji ten střih a celkově Angelině padnou jako ulité :)

    OdpovědětVymazat