Angelina s Vivienne nakupovaly pro domácí mazlíčky

Znáte to, když nejsou skoro žádné novinky, pak odjedete a hned se něco objeví :-D Ne že by to bylo něco zásadního, ale poprvé od poloviny března se objevily s Angelinou nějaké paparazzi fotky. 1. července vyrazila s Vivienne na nákup do obchodu s chovatelskými potřebami Tailwaggers & Tailwashers v Los Angeles. Nezapomněly na preventivní opatření a chránily se rouškou a rukavicemi.

      

4 komentáře:

  1. Jako taky jsem docela zoufalá s útlumem novinek a hlavně fotek, ale to dělá ten blbej koronavirus... Ale Angelině to tu moc sluší :) Líbí se mi ty její obyčejné šaty, které jí ale přesto strašně moc seknou a velkou pochvalu a poklonu za roušky! :) Fakt se mi líbí, jak to každý dodržuje :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vivienne už je velká. Angelina má jako vždy krásné šaty:)

    OdpovědětVymazat
  3. tyjo Vivienne zachvilku Angelinu přeroste :) jsem ráda, že jsou aspoň nějaký fotky, tenhle rok snad u všech stojí za prd, korona kazí veškerý plány :D =/

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se spíš stává, nebo v minulosti stalo, že vždycky, když mám nejméně volného času, kvůli učení se a dělání věcí do školy, tak se toho nakupí strašně moc a já jsem pak v solidním novinkovém skluzu :D Ale aspoň jsi měla po návratu příjemné překvapení :) Angelině to moc slušelo. Šaty vypadají moc pěkně a jsem ráda, že si na sebe vzala místo černé bílou :) Vivienne měla zase na tričku zajímavý/povedený potisk.

    OdpovědětVymazat