Angelina s Vivienne nakupovaly pro domácí mazlíčky

V pondělí 20. července se Angelina s Vivienne vydaly na nákup pro zvířecí členy jejich rodiny. Angelina na sobě měla dlouhé černé šaty, které jí moc slušely. Jejich značku jsem nezjistila, ale kdybyste si náhodou chtěli pořídit stejnou roušku jako nosí Angelina, tak musíte do obchodu Everlane.

      

4 komentáře:

  1. V těch šatech bych se asi uvařila, já se totiž potím úplně ve všem a černá v létě u mě neexistuje :D. Nicméně holky opět moc hezké a mazlíčci si doma pochutnali a byli rádi za nákup!

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda, že my už ty roušky nosit nemusíme, v Americe je to pořád hrozné, ale bůh ví, jak se to u nás vyvine :D Slušelo jim to jako vždycky :)

    OdpovědětVymazat
  3. No v našem kraji už roušky zase nosit musíme :/ Ale naštěstí ne venku, to byla tedy fakt hrůza.
    Jinak Angie nosí snad jen bílou a černou, že :D Tohle je takový její typický outfit:)

    OdpovědětVymazat
  4. Angelina opět vypadala skvěle. Ty šaty, byť jsou zase v její oblíbené černé barvě, jsou moc pěkné a ideální na chození do města nebo po nákupech :) Přiznám se, že na fotkách mě ale víc zaujalo tričko Vivienne - tričko s kentaurem jsem ještě nikdy neviděla, ale hrozně se mi líbí a kdybych na něj narazila někde u nás v obchodech (pochopitelně tedy v oddělení s oblečením pro dospělé), tak bych si ho asi musela pořídit ♥ :D

    OdpovědětVymazat