S Paxem na večeři

Včera zašla Angelina se synem Paxem na večeři do restaurace A.O.C. v Los Angeles. Podobné fotky zase nějakou dobu neuvidíme, protože krátce na to guvernér Kalifornie oznámil uzavření barů a vnitřních prostor restaurací kvůli rychlému šíření koronavirové nákazy. Podniky tak musely znovu zavřít jen měsíc od otevření po první vlně epidemie.

      

3 komentáře:

  1. Hezké fotky, s holkama má Angelina fotek mnoho, ale s klukama méně:) A jako vždy má na sobě nádherné šaty, líbí se mi i ten účes:)

    OdpovědětVymazat
  2. Budu se opakovat, ale Angelina zase vypadala naprosto dokonale :) Ty šaty se mi moc líbí a myslím si, že jí střihově skvěle sedly. Taky se mi líbí zvolený účes a do oka mi padly ty její nazouváky :)
    Jinak teda ta situace v USA je fakt hrozná. Nejdřív se všechny podniky zavřou, když se znovu otevřou, tak je pak zničí lidi během demonstrací, a teď je zase musí zavřít, protože tamní vláda pořád nechápe nebezpečnost koronaviru. Je to tam fakt na palici a já jsem hodně zvědavá, jak jim na (tuším) na podzim dopadnou volby. Snad to teda vyhraje Biden, který bude další 4 roky napravovat, co Trump zničil...

    PS: Natty, chtěla jsem se zeptat, jak máš v menu uvedené projekty Angeliny, tak to máš udělané jako "obrázky" v postranním panelu, nebo se to tam dá přidat ještě nějak jinak?

    OdpovědětVymazat
  3. Hodně mi toho teď tady uniklo, ale konečně mám vše dodělané, tak se konečně kouknu, co je nového u Angeliny :) Já jen zírám, co se to v té Americe děje, denně 60 000 nakažených, to je prostě masakr, ano mají i víc obyvatel, ale stejně, tak nějak jsem doufala, že se pandemie trochu uklidnila... :(

    Angelina vypadala nádherně, ty stíny, doufám, že koukám dobře, vypadají skvěle, a ty šaty se mi také moc líbí.

    OdpovědětVymazat