Angelina požádala o změnu rozvodového soudce


10. srpna požádala Angelina prostřednictvím svých právníků o změnu soukromého rozvodového soudce Johna W. Ouderkirka. Podle obhajoby Angeliny je soudce ve střetu zájmů kvůli obchodním vztahům s jedním z právníků jejího bývalého manžela Brada Pitta a tím nastávají pochybnosti o jeho nestrannosti. Některé zdroje uvádějí, že Angelina po tomto kroku údajně sáhla z důvodu, že není spokojena s vývojem rozvodového řízení. Angelina a Brad se rozešli v roce 2016 a rozvedeni byli v roce 2019. Soudní řízení však stále zůstává otevřené. Americké právo umožňuje tzv. rozdvojené řízení, kdy manželé jsou prohlášeni za rozvedené, tedy svobodné, ale stále pokračuje projednávání např. ohledně rozdělení majetku nebo péče o děti.

3 komentáře:

  1. Mrzí mě, že se to stále ještě táhne ale zároveň chápu Angelinu, že chce mít věci jasné a nechce aby došlo k nějakým nestrannostem. Dneska je to bohužel běžné že ze známosti se dělají různé věci :/.

    OdpovědětVymazat
  2. To je strašný, jak se ty rozvody táhnout roky.. a chudáci děti, lepší se nebrat dle mého :D Přeji jim aby to brzo vyřešili.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem romantik, takže na sílu manželství stále věřím :-D

      Vymazat