Fotka měsíce září

Prázdniny utekly zase jako voda a abychom se pomalu připravovali na podzim. Bohužel se k nám ode dneška vrací plošné opatření v podobě roušek v MHD a na některých dalších místech. Doufejme, že to bude to nejmenší, co nás s pandemií koronaviru v tomto roce čeká. Všem, co nastupují do nového školního roku, přeji hodně úspěchů a pevné nervy.

Do anktey jsem vybrala fotky z photoshootu od fotografa Patricka Demarcheliera, které vznikly v roce 2010 pro časopis Vanity Fair.

    


V minulé anketě jste měli největší chuť na jahodu :-)



Hlasování skončilo

9 komentářů:

  1. Já taky doufám, že nejhorší, co nás teď potká je akorát to nošení roušek na určitých místech. Fotky jsi opět vybrala skvěle (a přiznám se, že při zjištění, kdo fotky nafotil, se mi vybavila scéna z Ďábel nosí Pradu :D), i když ta poslední mi moc do oka nepadla. Takže boj byl hlavně mezi jedničkou a dvojku... a nakonec u mě zvítězila dvojka, ale bylo to vážně těsné :)

    OdpovědětVymazat
  2. Doufám, že to nasazení roušek do obchodů, restaurací atd. nařídí až co nejdýl nebo vůbec (to je zbožný přání :D), jelikož v tom pracuju a mít ten hadr 12 hodin na ksichtě je spíš o zdraví, než aby mě to ochránilo :D. Každopádně jak to je teď, mi nějak extra nevadí, takže za mě v pořádku (spíš mě vytáčí vláda a její šaškárny, Kocourkov na entou :D)

    Jinak fotky jsi vybrala úplně krásné, chvíli jsem uvažovala, ale nakonec dávám hlas trojce, ta je fakt supr

    OdpovědětVymazat
  3. Já jdu proti davu a hlasuju pro první fotku :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jako ty roušky nic moc, ale zas lepší teď než v létě když byla ta šílená vedra! Už v tom se blbě dýchalo, natož v rouškách ještě. Mě osobně roušky nijak nevadí, nechápu, co proti nim lidi furt zbrojí. Je to to nejmenší, co můžeme udělat k ochraně sebe a okolí. Nechápu to prostě..
    Jinak fotky jsi vybrala skvělé a i když je třetí fotka velmi zajímavá, nakonec jsem hlas dala dvojce, která je o fous krásnější ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Ugh, odoslala som komentár a neviem či čaká na schválenie alebo nastala nejaká chyba, tak len pre istotu upozorňujem a dúfam, že sa pošle aspoň tento (potom môžeš vymazať) :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tak já dala svůj hlas druhé fotce. Líbí se mi to líčení a ten sexy výraz Angeliny. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Hlasuji pro dvojku, nádherná fotka! Ale i ty další dvě, ale ta druhá vede :)

    OdpovědětVymazat